GODINE MU ODLIČNO STOJE

Goran Višnjić opet iznenadio imidžem: Komplimenti na novi izgled pljušte sa svih strana!

Šibenski glumac s holivudskom karijerom vratio se kratkoj kosi, no razlog zbog kojeg je oduševio brojne fanove nije novo-stara frizura već - prosijeda brada.

Otkako se prošlog ljeta iz Los Angelesa s obitelji preselio u Englesku, glumac Goran Višnjić na društvenim mrežama češće nego prije dijeli isječke iz njegovog života pa su tako mnogi primijetili da atraktivni glumac i privatno rado skače iz uloge u ulogu. Njegova najnovija promjena imidža pobrala je same pohvale.

Čitajte i: Goran Višnjić pokazao kako on putuje i kod kuće: ‘Nadam se da će vam bar malo uljepšati dan‘

"Hello zgodni", "Odlična fotka", "Neodoljiv" - samo su neki od komentara na novi Višnjićev izgled kojim se pohvalio na svom Instagramu.

Nakon što je cijelu prošlu godinu furao dugu kosu i bradu, Goran je nedavno znatno skratio kosu, a mnogima je najviše za oko zapela njegova sijeda brada budući da je na prijašnjim fotografijama bila gotovo crna. Je li u pitanju neka uloga ili se 48-godišnji glumac samo opustio i odlučio pokazati godine, njegovim pratiteljima nije važno. Pogotovo kad mu sijede tako dobro stoje.

U dvadeset godina karijere u Hollywoodu, Višnjić je nekoliko puta mijenjao imidž. Najprepoznatljiviji je po svojoj poludugoj frizuri koju je nosio i na početku dolaska u Los Angeles, kad je u serijalu "Hitna služba" tumačio zgodnog doktora Kovača. Zadnjih godina skloniji je "ozbiljnijim" kratkim frizurama, kakvu je imao i u filmu "General" njegovog punca Antuna Vrdoljaka.

Čitajte i: Višnjić otkrio što ga spašava tijekom lockdowna: 'Imao sam spektakularan pad, jako sramotno'

"Samo da vas sve pozdravim” - napisao je kratko Višnjić uz hvaljenu fotku koja je snimljena na jednoj od plaža u njegovom novom domu u Cornwallu.

Jasno je kao dan da jedan od naših najuspješnijih glumaca od preseljenja u Englesku uživa u mirnom životu, a unatoč sijedima, nikada nije izgledao bolje. Varljiva engleska klima nedvojbeno mu bolje odgovara od kalifornijskog sunca.

Linker
20. travanj 2024 10:45