Goran Ivanišević
 Ronald Goršić / Hanza Media
bogata karijera

Goran Ivanišević otkrio tajnu uspjeha: Sve što je napravio u karijeri duguje jednoj ženi

'Stanar' Kuće slavnih Goran Ivanišević sudjelovao je na nedavnom Hrvatskom premier tenis turniru s kolegama i pokazao da je još u formi, a onda je oduševljeno na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju i otkrio da je oduvijek bio okružen najboljima.

Fotografijom iz djetinjstva s trofejima u rukama proslavljeni tenisač Goran Ivanišević prisjetio se svojih početaka. Na njoj Goran i Monika Seleš poziraju u zagrljaju nekadašnje trenerice Jelene Genčić koja je u svijet tenisa uvela i Novaka Đokovića, danas igrača kojeg Goran trenira.

"Što kažete na ovo sjećanje? Tko može prepoznati dvije legende koje stoje pokraj mene prije mnogo godina", stoji u opisu fotografije na Goranovom profilu. Među prvima nakon objave je reagirao Novak Đoković.

Jelena Genčić, legendarna teniska trenerica te bivša jugoslavenska rukometna i teniska reprezentativka preminula je 2013. u 77. godini života. Genčić je tijekom svoje trenerske karijere vodila Gorana Ivaniševića, Ivu Majoli, Moniku Seleš i Novaka Đokovića. Upravo je za Đokovića, kojem je bila prva trenerica, često znala reći kako joj je on najveći trenerski uspjeh u karijeri.

Goran je nakon humanitarnog turnira u Osijeku, otišao do Novaka koji se ozbiljno priprema za Adria Tour u Zadru.

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević morat će još pričekati da postane prvim Hrvatom koji je uvršten u Međunarodnu tenisku kuću slavnih budući da je svečanost prijema, koja se trebala održati 18. srpnja u SAD-u, otkazana zbog koronavirusa. Iz uprave Međunarodne teniske kuće slavnih stigla je obavijest da se ceremonija odgađa za godinu dana što je najviše rastužilo njegovu suprugu, radijsku voditeljicu Nives Ivanišević koja se jako veselila putovanju.

Zagreb, 120220
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, drugi koncert Zorice Kondze u povodu Valentinova.
Na fotografiji: Goran Ivanisevic.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / Hanza Media
Nives i Goran Ivanišević na koncertu Zorice Kondže

Uz wimbledonskog pobjednika iz 2001., na svečanosti u američkom Newportu u Međunarodnu tenisku kuću slavnih trebala je biti uvrštena i proslavljena španjolska tenisačica Conchita Martinez, koja je svoj jedini pojedinačni Grand Slam naslov osvojila u Wimbledonu 1994. godine.

"Sve bih donirao od organa, osim mozga, jer svijetu ne treba još jedan ovakav luđak", rekao je u razgovoru s TV genijalcem Robertom Knjazom zbog kojeg je proslavljeni tenisač na nekoliko dana postao čistač ulica.

Čitajte i:

Nives Ivanišević opustila se na sofi, zagrlila neobičnog prijatelja i poručila: 'Sreća je stanje uma'

Ivanišević priznao da ne zna čuvati tajnu: 'Dobro je da sam sjedio kad sam dobio sretne vijesti'

Svi su se 'kidali od smijeha': Pogledajte kako se Novak Đoković našalio s Goranom Ivaniševićem

Linker
16. travanj 2024 08:04