Getty
To se zove ljubav!

Godišnjica braka kakvu bi svatko poželio: Evi Longoriji suprug priredio pravi spektakl

Iako se život polako vraća u 'normalu', situacija s koronavirusom u mnogim zemljama svijeta još uvijek je alarmantna. No, to nije spriječilo Josea Bastona da svojoj supruzi glumici da najljepši poklon za rođendan u kojem je uživao i njihov sinčić.

Poznata 'Kućanica', glumica Eva Longoria od svog je supruga Jose Bastona dobila zaista poseban poklon za njihovu godišnjicu braka. Meksički biznismen je, naime, organizirao je mali koncert u dvorištu njihova doma u Los Angelesu - doveo je svirače koji su odsvirali flamenco i potpuno oduševio svoju suprugu, ali i njihovog sinčića Santiaga.

"Wow, koja godišnjica! Hvala vam što ste nam pružili zadovoljstvo i uljepšali dan", napisala je Eva ispod fotografije, a uslijedio je i video cijelog spektakla.

Dok su supružnici uživali u glazbi i čaši vina, njihov sin veselo je skakutao i bio je fasciniran sviračima te je skoro i zaplesao.

Drugo upoznavanje je bilo sudbinsko

Nakon dva propala braka, ona s Tylerom Christopherom (2002.-2004.) i Tonyjem Parkerom (2007.–2011.), Eva Longoria u kasnim je tridesetima napokon pronašla ljubav svog života u Bastonu. Upoznala ga je 2013. godine, no tada je hodala s bratom Penelope Cruz, Eduardom, pa nije obraćala toliku pažnju na Bastona.

03/17/2020 EXCLUSIVE: Eva Longoria enjoys a trip to a park with family in Beverly Hills, California. The 45 year old actress wore an all black outfit while her husband, Jose Baston sported a red puffer jacket, black sweats, and a red bandana. **VIDEO AVAILABLE**, Image: 507526349, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Eva Longoria sa suprugom Jose Bastonom i sinom Santiagom u šetnji.

No, njihovo drugo upoznavanje bilo je ključno: "Anđeli kao da su pjevali, a oko njega je blistala svjetlost, odmah smo osjetili kemiju", rekla je tada glumica. Biznismen je Evu 2015. i zaprosio, a vjenčali su se 2016. u Meksiku, nakon tri godine i pet mjeseci veze.

Dvije godine kasnije dobili su sina Santiaga kojeg je Eva rodila s 43 godine te je rekla kako je presretna što ga je rodila baš tada.

"Njemu je suđeno biti sa mnom u ovom razdoblju jer sam strpljivija i puno manje radim, iako to možda ne izgleda tako na prvi pogled...", rekla je ponosna majka.

Čitajte i:

Pozavidjele bi joj dvostruko mlađe: U 45. godini još uvijek nosi bijele tajice

Najzabavniji na plaži, najslađi u gradu: Eva Longoria i sinčić pravi su tandem

Eva Longoria presretna je što je majka postala u svojim četrdesetima iz dva razloga

Linker
19. travanj 2024 06:17