Ovo je njezin mjesec

Godine joj ništa ne mogu! Josipa opet pokazala da je ispred svih: ‘Probajte razumjeti, prilagodite se!‘

Glazbenica se javila sa svoje prve virtualne probe, kojom se priprema za svoj prvi virtualni koncert, posvećen njenoj najvećoj ljubavi.

Jedna od najvećih diva domaće glazbe Josipa Lisac uvijek je bila poznata po svom avangardnom stilu i prihvaćanju novih trendova. Tako Josipa za svoj 71. rođendan priprema virtualni koncert, za koji se punom parom priprema. Svojim je obožavateljima dala mali uvid u ono što ih očekuje 14. veljače, na Valentinovo.

"Evo nas na virtualnoj probi, mojoj prvoj virtualnoj probi", kazala je Josipa i dodala kako se pripremaju za koncert, dok je govorila u pozadini se čula glazba njezinog pratećeg benda, a pratitelji mogu vidjeti komadić video kulise koja će pratiti divu dok pjeva. Iako su svi svjesni da virtualni koncert nije isto kao i koncert uživo – Josipa i njezin tim trude se da ovo novo iskustvo bude izvanredno.

Čitajte i: Virtualna senzacija: Josipa Lisac na samo Valentinovo razveselit će koncertom fanove diljem svijeta

"Stoga probajte razumjeti, prilagodite se, prihvatite, pogledajte", rekla je Josipa koja je bila neodoljivo dobre volje.

Čitajte i: Velika ljubavna priča: Josipa Lisac podsjetila na svoju neraskidivu vezu s Karlom Metikošem

Mnogo razloga za slavlje

Iako uskoro ulazimo u punu godinu otkako je pandemija zaustavila koncertni svijet, Josipi je neprihvatiljivo da prekriži ruke i sjedi kod kuće. Pogotovo za svoj mjesec - veljaču. Osim vlastitog rođendana koji pada na Valentinovo, Lisac obilježava još dva bitna datuma. Njezin pokojni partner i ljubav života, Karlo Metikoš rođen je 8. veljače, a prema njenoj priči upoznali su se upravo u veljači.

Njihova ljubavna priča inspiracija je mnogima koji ih znaju i cijene pa im je tako naš umjetnik i dizajner cvijeća Saša Šekoranja ove godine posvetio izlog galerije.

Čitajte i: Opet je nadmašio sam sebe: Oduševit će vas galerija Saše Šekoranje posvećena dvama ljubavnim pričama

"Arsen i Gabi, Josipa i Karlo, umjetnici su čiju glazbu obožavam. To je morala biti neka luda energija kad su zajedno stvorili neke od najljepših i najsnažnijih ljubavnih pjesama. Oni su mi velika inspiracija i često me nadahnjuju u radu. To mi se nametnulo, još odrastajući s roditeljima, to su ljudi simboli ljubavi", kazao je Šekoranja u razgovru za Gloria.dodavši da je simbolika je zaokružena činjenicom kako Josipa slavi rođendan na Valentinovo, a ove godine će na taj dan održati i virtualni koncert.

Linker
19. travanj 2024 13:06