Najteže životno razdoblje

Glumica shvatila što znači razvod: 'U petak sam mu prvi put ostavila djecu'

Kći slavne Susan Sarandon čeka svoje treće dijete, a u isto vrijeme prolazi kroz razvod.

Glumica Eva Amurri Martino (34), kći legendarne Susan Sarandon, prolazi kroz zaista teško životno razdoblje. Trudna je s trećim djetetom, dobila je dijabetes i razvodi se od supruga Kylea Martina (38). Razvode se iako im uskoro stiže treće dijete, a skrb nad djecom dijele. Suočavanje s razvodom teško joj pada pa je nedavno otkrila na svom blogu da se rasplakala u automobilu nakon što je svoje dvoje djece odvezla da provedu prvi vikend kod oca.

34-godišnja glumica priznala je da joj je prvo vikend odvajanje od djece bilo traumatično. 'Kyle je trebao dobiti djecu prvi put i biti s njima u svom stanu baš u vrijeme blagdana. Bilo mi je jako emotivno iskustvo kada sam ih prvi put odvezla - ne zato što nisu već proveli vrijeme sami s ocem, jer jesu, nego zato što je to bio jedan veliki korak u procesu našeg razdvajanja. Bilo mi je to strašno, nekako tužno i čudno. Kyle je bio zaista drag oko svega, pomogao mi je utoliko što mi je slao videa i fotografije djece non stop. Ridala sam u automobilu dok sam se sama vraćala kući, poslala sam prijateljicama poruku da sam ostavila srce u Brooklynu. Kada sam stigla kući, neko vrijeme sam sjedila u tišini, potom sam si napravila kupku i počela se polako osjećati sve bolje', napisala je Amurri u svom blogu.

'Iduća dva dana sam odmarala i kada su djeca stigla natrag meni, osjećala sam se kao nova žena i bolja majka. Budući da su djeca većinski sa mnom, zna se dogodi da zaista pregorim. Sama jutra i priprema za vrtić svako jutro, krevet i kupanje svaku večer.. Sve to iscrpi, pogotovo tijekom trudnoće. Lijepo je nekada malo odmoriti', dodala je Eva i tako sigurno pomogla majkama koje muči odvajanje od njihove djece tijekom vikenda. Dodala je da dijeljenje roditeljskih obveza s bivšim teče glatko te da komuniciraju na dnevnoj razini oko svega što se tiče njihove petogodišnje curice i trogodišnjeg sina. Inače, par je proveo u braku osam godina.

Linker
18. travanj 2024 13:10