Teški dani

Glumica se suočila s gubitkom drage osobe: ‘Crni petak, crna subota. Tuga u srcu.‘

Majka troje djece ovih dana proživljava teške trenutke, morala se oprostiti od drage žene, koju zbog trenutne situacije, kako kaže, ne može ni ispratiti.

Naša glumica Marijana Mikulić proživljava teške trenutke. Iako za sada nije otkrila o kome se radi, iz glumičine objave jasno je da je izgubila dragu, žensku osobu.

"Crni petak, crna subota. Tuga u srcu. Prezirem taj Covid i sve što nam je donio, odnio, što nam je od života učinio... Jedna draga osoba je otišla, a ja ju ne mogu ispratiti. Barem ne bez posljedica koje bi pogodile mnoge oko mene. Sretan ti put draga moja. Pamtit ću tvoj osmijeh i ruke koje su mnogima od nas uvijek bile tu, kad god smo se ženili, rađali, oplakivali... Hvala ti na svemu", oprostila se glumica od draga osobe.

Razdvojenost od obitelji

Majka trojice malenih sinova, otkako je počela pandemija sasvim iskreno govori o tome kako je odgajati djecu u ovim ludim vremenima. Osim toga, situaciju im dodatno komplicira to što je Marijanina obitelj u Bosni i Hercegovini te su na proljeće zbog nestalne situacije s prelascima granice dosta teško proživljavali.

Marijana Mikulić u problemu: 'Djeca su mi tamo, a i mi smo planirali na godišnji, u blagom sam šoku'

Tako je Marijana ostala u problemu u lipnju ove godine, kada su se zbog pogoršanja epidemiološke situacije uvodile se neke nove, odnosno stare restrikcije, među kojima je bio i ograničen ulazak u Hrvatsku iz susjednih zemalja.

"Zatvorene su dakle granice prema BiH, tj. kada se uđe u RH to znači 14 dana samoizolacije. Isto vrijedi za Srbiju. S obzirom na to da su mi klinci (starije dvoje) kod bake u Širokom, a i mi smo planirali dolje kada se domognemo godišnjeg odmora, u blagom sam šoku", objasnila je tada glumica. Do djece su ona i suprug početkom ljeta ipak došli, no budući da se korona i pandemija nisu utišali ni ove zime, komplikacije u našim životima i dalje neće nestati.

Linker
15. kolovoz 2022 00:33