Amy Schumer
 face to face / Face to Face / Profimedia
Traume poslije prve trudnoće

Glumica rodila prije sedam mjeseci, sada ponovno na umjetnoj oplodnji: 'Osjećam se potpuno iscrpljeno'

Amy Schumer otkrila je da se podvrgla procesu umjetne oplodnje, no još nije sigurna na koji će način dobiti drugo dijete koje toliko želi.

Glumica Amy Schumer (38) rodila je sina Genea prije sedam mjeseci. Ne libi se otad govoriti o tome što je sve prošla tijekom teške trudnoće, ali i poroda. Sina je na svijet donijela putem carskog reza, a na Instagramu je objavila i fotografiju svog otečenog, bolnog trbuha s ogromnim ožiljkom nastalim uslijed operacije. Novom objavom je željela obavijestiti svoje pratitelje da se prije tjedan dana podvrgla postupku umjetne oplodnje.

Sa suprugom Chrisom Fischerom želi čim prije još jedno dijete, no još uvijek nisu sigurni na koji će se način to dogoditi. "Podvrgla sam se umjetnoj oplodnji prošlog tjedna i osjećam se potpuno iscrpljeno fizički i emocionalno. Ako je netko prošao kroz to i ako mi netko može dati nekakav savjet, slobodno dajte", napisala je Amy na svom Instagramu uz fotografiju bolnog trbuha.

Iako su se podvrgli umjetnoj oplodnji, Amy je otkrila da se suprug i ona nisu odlučili na koji će način dobiti dijete. "Zamrznut ćemo jajašca i odlučiti na koji ćemo način dati Geneu brata ili sestru", objasnila je glumica. Iako to nije napisala, čini se da Schumer i suprug razmišljaju o surogat majci.

Ne bi ta odluka iznenadila, jer je Amy teško podnijela trudnoću sa sinom. Bolovala je od trudničke hiperemeze, stanja koje dovodi do jakih mučnina. Bila je prikovana uz krevet, više puta je hitno hospitalizirana, potpuno dehidrirana. Budući da joj je ranije dijagnosticirana endometrioza, Amy je imala teži carski rez nego što bi to imala zdrava žena.

Naime, zbog njezine bolesti carski rez trajao je više od tri sata, a tijekom istog je cijelo vrijeme povraćala. Sve je, otkrila je nedavno, ipak vrijedilo jer je dobila svog sina pa joj je unatoč brojnim problemima prošla godina bila najljepša u životu.

Linker
19. travanj 2024 02:28