promijenila životni stil

Glumica progovorila o neizlječivoj bolesti: ‘Osjećala sam se jako loše. Morala sam poslušati liječnike‘

Olivia Munn otkrila je da boluje od fibromialgije. Glumica je dugo osjećala tegobe, no put do dijagnoze bio je dug.

Holivudska glumica Olivia Munn progovorila je o bolesti s kojom se bori već neko vrijeme. Za magazin People pričala je o svojoj karijeri i načinu života koji vodi otkako joj je dijagnosticirana fibromialgija. Glumica je dugo osjećala tegobe, no put do dijagnoze bio je dug.

Pratili su je bolovi u mišićima i kostima, osjećala je stalni umor i razdražljivost te problemi sa spavanjem. Kada je shvatila da boluje od bolesti za koje nema lijeka, Olivia je odlučila uvelike smanjiti stres te iz temelja promijeniti životne navike, sve kako bi si ublažila teške simptome.

Čitajte i: Glumica u nevjerici: 'Maser me pitao jesam li trudna, dijeta mi ne gine već prije Nove godine'

image
Olivia Munn pridržava se mjera opreza tijekom pandemije koronavirusa pa je se posljednjih godinu dana u javnosti može uvijek vidjeti sa zaštitnom maskom.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Morala sam značajno promijeniti svoju rutinu.

"Iz prehrane sam izbacila gluten, mliječne proizvode i šećer. Nisam imala izbora, osjećala sam se jako loše. Morala sam poslušati liječnike koji su mi rekli da će biti sve gore ako nešto ne napravim sama", rekla je Olivia.

Tek nakon što je uvela određene promjene i prihvatila da mora živjeti novim načinom života, glumica je osjetila poboljšanja. Budući da je zbog bolesti brinula i o budućnosti svoje karijere, odahnula je kada je shvatila da na svoje stanje ipak može utjecati. Olivia Munn i inače je jako otvorena po pitanju svog zdravlja pa je prije nekoliko godina priznala i da njezino mentalno zdravlje nije uvijek najbolje. Prije negoli je krenula na terapije, Munn je bolovala od depresije i napadaja panike.

Linker
20. travanj 2024 17:07