U top formi

Glumica pokazala nevjerojatne trbušnjake: Malo koga Ecija neće motivirati na vježbanje

Iako je vani toplo vrijeme, ljubav prema pilatesu glumicu je nagnala da odradi trening u zatvorenom prostoru. Ecija Ojdanić pritom je pokazala da je u odličnoj formi, a svojim prirodnim izgledom oduševila je prijatelje i pratitelje.

Posljednji dani prevrtljive veljače donijeli su nam pregršt sunca, toplinu i miris proljeća u zraku, s tim naletom optimizma mnogi su prionuli na vježbanje, pogotovo za treninge na otvorenom. No, ne i naša glumica Ecija Ojdanić, koja je kako se našalila toliko zaluđena pilatesom, da nije odoljela vježbanju u svom omiljenom studiju.

"18 stupnjeva u ZG, a ja umjesto outdoor trening, opalim indoor. Toliko je pilates fenomenalan", napisala je Ecija uz fotografiju koja govori više od 1000 riječi. Glumica je trenirala u jednostavnom kompletu ljubičastih tajica i sportskog crnog topa koji joj je otkrio savršeno definirane trbušne mišiće.

Nasmijana u pozi za vježbanje koju je odradila kao od šale, osim figurom, pratitelje je zadivila prirodnim izgledom bez šminke. Ecija je jedna od onih ljudi koji otvoreno govore o svom radu na tijelu, a uvijek ističe važnost cjeloživotnog rada na sebi.

Dugogodišnja borba s kilogramima

Tako je za magazin Gloria otkrila da je tijekom godina bila na raznim dijetama, ali nije ih uspjela održati dok nije shvatila da je problem s kilogramima - u glavi.

Čitajte i: Ecija Ojdanić dugo je muku mučila: ‘Shvatila sam da je problem s kilogramima - u glavi‘

"Kada sam se posložila kao osoba, žena, supruga i glumica, nestali su i problemi s viškom kilograma. Meni je prehrana vezana uz emocije: jedem kada sam tužna, jedem kada sam sretna, kada sam nervozna... Priuštim si jednom tjedno da pojedem sve što mi srce poželi, ali ubrzo se vraćam natrag u tračnice", istaknula je glumica.

Čitajte i: Ecija Ojdanić - 15 godina mlađa, a 15 kilograma teža!

Osim zdravom prehranom, Ecija redovito trenira, što se na njenoj liniji i primijeti.

"Mene i voda deblja i doista moram paziti koliko i što jedem. Trudim se držati se mediteranske prehrane i jesti što više povrća, ribu i voće, a žitarice što manje, i to samo one cjelovite. Radila sam nekoliko testova intolerancije na hranu i svaki mi je pokazao preosjetljivost na pšenicu – ne na gluten, nego baš na pšenicu i moram priznati da, otkako sam je izbacila iz prehrane, imam manje problema s tenom, nadutosti i općenito se bolje osjećam", rekla je Ecija Ojdanić za portal Gloria.hr.

Linker
19. travanj 2024 12:04