Marijana Mikulić
 Boris Kovačev / Hanza Media
Poznata majka iz svoje perspektive

Glumica odgovorila Hani Hadžiavdagić na oštru prozivku: 'Iznad moje glave tisuću je upitnika!'

Marijana Mikulić glumica je i majka trojice dječaka. Iz svoje je perspektive na blogu odgovorila influencerici Hani Hadžiavdagić, koja je nedavno kritizirala majke kojima je teško dane karantene provoditi uz njihovu djecu.

Blogerica i bivša voditeljica Hana Hadžiavdagić kritizirala je nedavno na svom Instagramu žene koje govore da im je teško tijekom karantene biti zatvorenima s djecom. Hana je napisala kako je svjesna da nije kompetentna govoriti na tu temu pa je o svemu progovarala kao promatračica situacije koje je okružuju.

"Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni. Te beba ovako, te starije dijete onako... Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno, kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove", pričala je Hadžiavdagić.

Zar ne biste trebale uživati što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelj?

"Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju", napisala je Hana.

Mi s djecom, znači, nemamo pravo napisati da želimo natrag svoj život.

Putem bloga Hani je odgovorila poznata glumica i majka Marijana Mikulić. Majka troje djece odgovorila je pisanim putem Hani, rekavši da razumije da svi mi lako pametujemo drugima. "A ona, eto, uz stalne objave fensi života, u luksuzu, s voljenim mužem, savršenim životom, kuka i piše kako jedva čeka da joj se vrati njen život. Njen normalan život. Iznad moje glave tisuću je upitnika. Mi s djecom, znači, nemamo pravo napisati da želimo natrag svoj život. Iako volimo svoju djecu više od života, i za njih smo spremni dati taj isti život. Ali znači, rodile smo, i nemamo pravo pisati da nam je teško. Pa nije samo stvar toga da smo s tom djecom po cijele dane i kuhamo, peremo, s njima gledamo crtiće i slično, pa mi je sad teško biti uopće s mojom vlastitom djecom. Pobogu je l' netko razmišlja da tu djecu treba prehraniti. Da se nešto mora i raditi, zaraditi. Imale jedno, troje ili petero, mi s djecom smo preko noći postale "sve u jedan" - majke, čistačice, kuharice, učiteljice, tete u vrtiću, koje moraju sada u isto vrijeme od doma i raditi. Pa nismo mi na plaćenom godišnjem. A u isto vrijeme pandemija, pa se ne smije nikud s tom djecom, ni van, ni na druženja", napisala je Marijana.

Dodala je na svom blogu da je presretna i zahvalna što je majka troje zdrave djece. No, jasno je, kaže, da je nekada teško. "Ali to ne znači da je uvijek lako, i ne znači da zato što netko to nema ja nemam pravo pisati o tome onako kako se ja u datum trenutku osjećam, bilo meni teško ili divno", zaključila je na svom blogu Žena Majka Glumica.

Čitajte i:

Stres na stres Marijane Mikulić: Otkazala dadilja, plač već u zrakoplovu, dojenje između predstava

Marijana Mikulić: Upoznajte našeg Jakova

Plan za prvi izlazak: Poznate dame otkrile su nam kombinacije u kojima će prošetati gradom

Strašno! Nemojte napraviti grešku koju je priznala domaća influencerica, a činile su i druge žene

Marijana Mikulić: 'Narušeno zdravlje mi se nije popravljalo dok nisam ozbiljno promijenila prehranu'

Linker
04. kolovoz 2022 15:25