Profimedia, INSTAR Images
Iskreno priznanje

Glumica o trudnoći: 'Imala sam napadaje panike jer sam dobila 24 kg, a grudi su mi bile zastrašujuće'

Katherine Heigl ima dvije kćerkice koje je usvojila, a prije sedam mjeseci ona i njezin suprug, pjevač Josh Kelley, dobili su i svoje prvo biološko dijete, sinčića. Glumica je u svom blogu opisala kako se u trudnoći borila s kilograma, ali i golemim grudima.

'Nekako sam vjerovala da ću u trudnoći dobiti 12 do 15 kilograma, kao i moja mama kad je nosila mene, ali sam vrlo brzo shvatila da to u mom slučaju nikako nije moguće. Unatoč činjenici da sam imala plan prehrane primjeren trudnicama, i pješačila sam barem pet dana u tjednu, moji su se kilogrami samo nizali', otkrila je 38-godišnja glumica Katherine Heigl. 'U jednom trenutku, tamo negdje u petom mjesecu trudnoće, odustala sam od borbe i umjesto toga sam se trudila poštovati svoje tijelo i slušati svoje instinkte', napisala je Heigl u svom blogu.

Pa ipak, bojala se vage. 'Zbog neprekidnog rastućeg broja kilograma, kojih sam do kraja trudnoće nakupila 24, znala sam imati opasne napadaje panike', otkrila je.

'Deset dana nakon što sam rodila stala sam na vagu. Tada sam vidjela da je čudom otišlo oko 15 kilograma. Ostalo je još 10 viška i to se tvrdoglavo nije dalo dolje', otkriva i dodaje: 'Svi znamo da neke žene već nakon par tjedana uskaču u svoje skinny traperice, ali to nije bio slučaj sa mnom, a nisam se ni trsila da tako bude. Sada mi je ostalo još nekih pet kilograma, ali moje je tijelo počelo pokazivati one stare konture. Polako i strpljivo, opraštajući veličanstvene nepravilnosti koje će zauvijek krasiti moje tijelo nakon porođaja', iskrena je Katherine.

Naravno da treba paziti na prehranu i vježbati, ali Heigl kaže da je njezin savjet broj jedan ženama s istim problemima i dilemama – imati pozitivnu mantru. 'Svako jutro dan započinte glasnim izgovaranjem pozitivne mantre o vašem izboru na koji ćete se način odnositi prema svom tijelu. Moja glasi: Ja polako, u dobrom zdravlju, sa zahvalnošću, kilograme gubim brže nego što to mogu zamisliti, ne povređujući nikoga', otkrila je glumica.

'Tada izgovaram na čemu sam zahvalna. Zahvaljujem svome tijelu za dobro zdravlje, snagu, živahnost, mladolikost, ljepotu. Bez obzira mislim li to uvijek o sebi i svom tijelu ili ne, izgovaram te riječi. Primijetila sam ne samo da time ja počinjem vjerovati u njih, već to prepoznaje i moje tijelo.

Rekla je i da su joj grudi postale 'gigantske'. 'To je bilo zastrašujuće. Uvijek sam imala velike grudi, ali zamislite, s DD sam došla na I! Jeste li uopće znali da postoji broj grudnjaka I? Ja nisam! Saznala sam to kad sam ih morala početi kupovati!'.

Za kraj je rekla da neće stati na troje djece, bilo da opet rodi ili posvoji još koje dijete.

LAS VEGAS, NV, USA - MARCH 29: CinemaCon 2017 - Warner Bros. Pictures 'The Big Picture' Presentation held at The Colosseum at Caesars Palace during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners on March 29, 2017 in Las Vegas, Nevada, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News)
<P>
Pictured: Katherine Heigl
<B>Ref: SPL1470480  290317  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:310-821-2666<BR/>
New York:212-619-2666<BR/>
London:870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Xavier Collin/IPA/Splash News

Linker
19. travanj 2024 03:12