Reakcije podijeljene

Glumica na jedan dan: Pogledajte glumački debi Kolinde Grabar-Kitarović u hit seriji

Bivša predsjednica u seriji Dar Mar koja se emitira na Novoj TV sinoć je imala svoj glumački debi, a glumila je - sebe u ulozi predsjednice.

Djevojčici Lindi Grob koju u seriji glumi 10-godišnja Mia Mikulec, kći poznate dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, veliki je uzor predsjednica Kolinde Grabar-Kitarović (52) i želi se baviti politikom, pa su redatelji serije Dar Mar odlučili kako bi upravo bivša predsjednica mogla dobiti epizodnu ulogu koja je ujedno i njezin glumački debi.

Kroz cijelu seriju djevojčica Linda predsjednici šalje pisma i mašta o tome da je upozna. Presretna je kada čuje da njezin uzor dolazi u Dizmovo. Djevojčici je donijela poklon - stipendiju za školovanje u Americi, a onda su 'okinule' i selfie.

Radnja serije smještena je u imaginarno hrvatsko mjesto Dizmovo, a vrijeme radnje je 2019. godina, kada je Kolinda još bila predsjednica.

Pogledajte video

"Iznenadila sam se kada sam dobila poziv, ali bilo mi je super. Nisam puno razmišljala jer u životu treba prihvatiti svaki izazov i sve što se nudi. Iskreno, došla sam se malo zabaviti, ne znam kako će to publika primiti, ali nadam se dobro", rekla je Grabar Kitarović za IN Magazin.

image
Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec snimaju svoju scenu
PRESS NOVA TV

Tekst je, kaže, improvizirala jer joj je teško naučiti od riječi do riječi, što joj je i bio najveći izazov. „Osloboditi se i biti prirodan pred kamerama, to je uvijek izazov. Najčešće smo svi drveni pred kamerama”, kaže bivša predsjednica koja do sada nije imala glumačkog iskustva, ali je voljela recitirati i voditi školske priredbe.

Nedavno nam je za Gloriju otkrila kako je veliki fan sitcoma.

"Sazrijevala sam zajedno s ‘Prijateljima’, kao i većina moje generacije, no danas jako volim seriju ‘Teorija velikog praska’. Volim sve što je pozitivno i zabavno i drago mi je da i ‘Dar Mar’ spada u tu kategoriju. Ove godine sam pogledala serijale ‘Damin gambit’, ‘La Casa de Papel’, ‘House of Cards’, ‘Unorthodox’, ‘Outlander’... Na snimanju su svi bili vrlo ljubazni i susretljivi te iznimno profesionalni. Očekivala sam da će snimanje dulje trajati, no brzo smo to odradili", rekla je bivša predsjednica koja se nakratko vratila u svoj mandat.


ČITAJTE I:

Kolinda Grabar - Kitarović o životu nakon mandata i operacije: ‘Imam još mjesec dana teških restrikcija‘

Kolinda Grabar-Kitarović uživa u novom početku! Nadoknađuje propušteno i otkriva nove strasti

Iskoristila je ljeto! Preplanula Kolinda Grabar-Kitarović opuštena na zagrebačkoj špici

Linker
17. travanj 2024 00:16