ZARUKE IZ SNOVA

Glumica Kristen Stewart zaručila se nakon dvije godine veze: ‘Moja djevojka Dylan je kleknula, udajem se!‘

Holivudska glumica u vezi sa spisateljicom Dylan Meyer već je dvije godine, a ni prije nisu skrivale kako zajedno žele izgraditi dom.

Svijet jedva čeka film o princezi Diani, a glavna glumica koja je utjelovila nesretnu članicu kraljevske obitelji, Kristen Stewart, pobrinula se da filmska biografija dobije dodatni publicitet. Gostujući u emisiji Howarda Sterna otkrila je sretne vijesti - zaručila se s dugogodišnjom djevojkom Dylan Meyer, prenosi Daily Mail.

"Udajemo se, totalno ćemo to napraviti", rekla je sva ushićena te dodala kako je ona oduvijek željela biti ta koju će netko zaprositi. To je otvoreno rekla i svojoj partnerici koja je, prema njezinom riječima, "rasturila" prosidbu iako ju je opisala kao posve jednostavnu. Spisateljica je kleknula, stavila joj prstren, a sve se dogodilo bez previše pompe.

image

Kristen Stewart i Dylan Meyer

LRNYC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nakon što se razočarala u ljubavnoj vezi s glumcem i kolegom iz Sumrak sage, Robertom Pattisonom, a zatim i s redateljem Rupertom Sandersom koji je bio oženjen, Kristen je utjehu pronašla u ljepšem spolu, no to nije bio prvi put da je izlazila s ženama. Prije Meyer imala je nekoliko instant veza, koje se potrajale maksimalno godinu do dvije, no izgleda kako će se i ona napokon skrasiti.

Zajedno od 2019. godine

Na ulicama New Yorka fotografi su zaljubljene djevojke uhvatili kako opušteno sjede, ne obazirući se na prolaznike, a u jednom trenutku Kristen je iznenadila spisateljicu poljupcem. Bilo je to u kolovozu 2019. godine, a otada su nerazdvojene. Na društvenim mrežama postale su "javne" kada je Meyer objavila fotografiju poljupca samo dva mjeseca kasnije. No, njih dvije upoznale su se 2013. godine, a za američke medije Kristen je ispričala što joj je prošlo kroz glavu kada ju je prvi put ugledala.

"Čim sam je ugledala, pitala sam se: Gdje si bila cijelog mog života?", rekla je Kristen, koja smatra kako ih je sudbina ponovno spojila.

Čitajte i: Film o princezi Diani oduđševio kritiku, smatraju ga kandidatom za Oscara, a Kristen Stewart je briljirala

Film Spencer

image

Na premijeri filma 'Spencer' u Los Angelesu

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kristen ima još razloga za sreću, a to je film "Spencer" koji je premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu ovoga ljeta, a ako je suditi po kritikama, bit će to dosad neviđena senzacija zbog koje bi holivudska glumica mogla osvojiti i Oscara. Uz Kristen koja je mnoge iznenadila nevjerojatno vjerodostojnim "prerušavanjem" u princezu Dianu, u filmu glume i Jack Farthing kao princ Charles, a tu su i Sally Hawkins, Olga Hellsing kao vojvotkinja od Yorka te Niklas Kohrt kao princ Andrew. U kina dolazi 5. studenog.

Čitajte i: Izašao službeni trailer jednog od najiščekivanijeg filmova godine: Pogledajte što nas očekuje u filmu Spencer!

Linker
17. travanj 2024 15:08