Druga šansa

Glumica Jennifer Garner i biznismen John Miller niti godinu dana od prekida opet zajedno

Slavni ljubavni par razišao se u listopadu prošle godine i ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, izvor njima blizak navodi da se ponovno viđaju već nekoliko tjedana jer su odlučili obnoviti svoju vezu.

Manje od godinu dana nakon što su objavili da kreću svatko svojim putem, holivudska glumica Jennifer Garner (49) i američki biznismen John Miller (43) dali su još jednu priliku svojoj ljubavi.

"Jen i John su se vratili. Sve je počelo prije nekoliko tjedana", potvrdio je vijest pouzdani izvor za Us Weekly.

image
Jennifer Garner i John Miller uhvaćeni na prvom dejtu.
SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Garner je počela izlaziti s izvršnim direktorom CaliGroupa 2018. godine, otprilike u vrijeme kad je finalizirala razvod od glumca Bena Afflecka (48) od kojeg se rastala još 2015. nakon deset godina braka iz kojeg imaju troje djece, kćeri Violet (15), Serafinu (12) i sina Samuela (9).

Čitajte i: Prirodna ljepotica koja stari bez pomoći botoksa i filera! Jennifer Garner blista i u igri s djecom

U to je vrijeme tada novopečeni par pričao da se nalaze na sličnim mjestima u životu i mogu se povezati s odgojem djece nakon razvoda. Miller inače ima dvoje djece s bivšom suprugom Caroline Campbell. Jennifer je tada bila izuzetno sretna i jer je John netko izvan filmske industrije.

image
John Miller iz bivšeg braka ima dvoje djece.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ova informacija izašla je natom nakon što je Ben Affleck viđen u društvu svoje bivše supruge latinodive Jennifer Lopez (51) koja se nedavno konačno razdvojila od zaručnika Alexa Rodrigueza.

Glumica i biznismen rastali su se u prijateljskim odnosima, bez dramatičnog prekida jer je Jennifer osjetila potrebu da bude malo slobodnija jer je Miller bio spreman za brak, a ona se još uvijek nije mogla obvezati.

Dva mjeseca prije prekida, Garner je jednom pratitelju na društvenim mrežama davala umirujuće savjete o tome kako riješiti "težak" prekid.

image
Jennifer Garner iz braka s Benom Affleckom ima troje djece - kćeri Violet i Serafinu i sina Samuela.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jennifer Garner iskreno progovorila o tijelu: ‘Izgledam kao žena koja je rodila troje djece‘

"Nadam se da ste u stanju umiriti svoj um molitvom, meditacijom, vježbom, umjetnošću. Smijeh će doći i za njega se vrijedi boriti", napisala je tada na svom Instagramu.

Vijest o povratku staroj ljubavi Garner i Millera došla je netom nakon što je njezin bivši suprug, glumac Ben Affleck koji se početkom 2021. razdvojio od glumice Ane de Armas navodno ponovno druži s drugom bivšom Jennifer Lopez (51) koja se, nakon što mu se nekoliko puta vraćala, napokon razdvojila od zaručnika Alexa Rodrigueza.

Linker
18. travanj 2024 14:18