Profimedia, Acepixs
Pritisci modernog života

Glumica iskreno: 'Ne brinu mene kilogrami i bore, nečim drugim sam opsjednuta'

Jedna je od najznačajnijih glumica koje su ostvarile svjetski proboj, a upravo je ovaj tjedan očekuje titula 'Žene godine' po izboru uglednog Harper's Bazaara. Za taj je ugledni časopis dala i inetrvju u kojem je govorila o svojima dvadesetima, kad se uspinjala na ljestvici uspješnih, i četrdesetima, u kojima je napokon pronašla - pravu sebe.

Na pitanje o svojoj figuri pješčanog sata, prozivaju li je još zbog oblina zbog kojih je uvijek bila daleko od kakve mršavice koje je donedavno slavio Hollywood, odgovorila je: 'Uz relativno novije zvijezde kakve su Kardashianke, ili pak Sofia Vergara, obline su počele dobivati na cijeni. Mene više nimalo ne brinu moje, ali ono što me brine je utjecaj društvenih mreža na mlade djevojke, jer sve ide u smjeru da treba biti 'savršen', rekla je 45-godišnja Kate Winslet koja je iskusila tri braka, te ima troje djece.

'Moramo biti svjesni koliko je pritisak tog 'dijeljenja' štetan za mlade ljude, koliko to utječe na njihovo samopoštovanje i prirodni proces odrastanja. Opsjednuta sam brigom dok to gledam', dodaje.

Sada, kad je u četrdesetima, trostruka dobitnica nagrade BAFTA i četverostruka dobitnica Zlatnog globusa priznaje da uživa u karijeri čak i više nego ikad prije, jer se više ne oslanja na izgled, ne zamara se prvim borama i može puno dublje zagristi u svakojake uloge. 'Volim igrati teže uloge, uloge žene koje je tukao život, a to mi je donijelo iskustvo, sada mogu birati. I ne želim biti od onih koji su osvojili Oscara i nestali s lica zemlje, želim igrati i s 90 godina', govori uspješna Britanka.

Kate Winslet je od najznačajnijih britanskih glumica današnjice, a koje su ostvarile svjetski proboj i upravo je ovaj tjedan očekuje titula 'Žene godine' po izboru uglednog Harper's Bazaara. U sam vrh svjetske slave vinula ju je uloga u filmu Titanic, 1997. godine, gdje je u sinergiji s glumačkim kolegom Leonardom DiCaprijem odradila ulogu po kojoj ćemo je zauvijek pamtiti.

Do danas je Kate West snimila preko dvadeset filmova. Upravo je ona bila ta koja je postavila rekord kao najmlađa glumica višestruko nominirana za Oscara, no osvojila je samo jedan i to 2008. godine. Do sada je glumila s najvećim holivudskim facama, među kojima su Emma Thompson, Judi Dench, Johnny Depp, Jim Carrey, Geoffrey Rush i mnogi drugi.

March 30 2016, New York City

Actors Enrique Murciano and Kate Winslet was on the set of the new movie 'Collateral Beauty' on March 30 2016 in New York City

By Line: Zelig Shaul/ACE Pictures


ACE Pictures, Inc.
tel: 646 769 0430
Email: info@acepixs.com, Image: 279912157, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs
Profimedia, Acepixs
Glumački kolege Enrique Murciano i Kate Winslet

Linker
20. travanj 2024 13:21