AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Dan za slavlje

Glumica i njezina svekrva oduvijek imaju vrlo poseban odnos: 'Divim ti se, naša kraljice'

Slavlje 101. rođendana poznate udovice organiziran je uz posebne mjere opreza u njezinoj obitelji, a svojoj svekrvi na poseban način je čestitala i Catherine Zeta Jones.

"Sretan rođendan mojoj izvanrednoj svekrvi. Naša kraljica, naša Oma. Sve divne vrline ti imaš. Divim ti se i volim te. Hvala ti za sve što si napravila za ljude u svijetu", napisala je Catherine u svojoj emotivnoj objavi na Instagramu.

LA Premiere of
AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rođendan joj je javno čestitao i njezin posinak Michael Douglas.

Anne Buydens, udovica pokojnog glumca Kirka Douglasa, proslavila je 101. rođendan unatoč pandemiji.

Članovi obitelji vozili su se povorci automobila kako bi joj tako pokazali koliko je vole, a ona je sjedila vani u invalidskim kolicima okružena balonima te je mahala svima. Njezin unuk Cameron Douglas zabilježio je snimkama i fotografijama koje je potom objavio na društvenim mrežama.

Nedavno preminuli holivudski glumac Kirk Douglas oporučno je ostavio iznos od 61 milijun dolara u dobrotvorne svrhe. Želio je pomoći onima koji si sami ne mogu pomoći.

Fundacija Douglas koju su Kirk i njegova supruga Anne osnovali 1964. godine ima cilj 'pomaganja onima koji si ne mogu pomoći'. Na internet stranici fundacije navodi se kako je njihov cilj poboljšati obrazovanje i zdravstvo te razviti nove prilike za djecu koja drže budućnost u svojim rukama.

ČITAJTE I:
Shrvana od boli: Supruga hollywoodske legenda potpuno klonula na intimnoj ceremoniji
Kirk Douglas smrt sina nikada nije prebolio: 'Sjedim pored tvog groba i jecam, tiho, da ti ne ometam san. Počivaj u miru, predivni moj sine'
Kako je siromašni mladić iz Bjelorusije osvojio Hollywood: Životni put velikog 'Spartaka'

Linker
14. travanj 2024 21:37