Profimedia, AKM-GSI
Dosta joj je kometara

Glumica dobila par kilograma: 'Pustite me da u miru uživam u ljetu'

Omiljena 35-godišnja glumica tužna je što je svijetu morala javno poručiti da se za novu ulogu morala udebljati i zamoliti sve da je prestanu komentirati po društvenim mrežama. Svoj je potez objasnila u intervjuu za NBC-jev 'Today'.

'Tužno je što sam to uopće morala govoriti. Razlog je bio taj što samo želim uživati u svom ljetu i zato sam svima htjela dati do znanja da ja živim u svom tijelu i da sam sretna u svom tijelu i ako je moje tijelo drukčije od onog kakvo je nekad bilo, ili kakvo oni misle da bi trebalo biti, to je njihov problem. Ovo je moje iskustvo i ja sam sobom zadovoljna', rekla je Anne Hathaway voditelju Hodi Kotbu za NBC-jev 'Today'.

Glumica, koja se od 2013. ponosi i Oskarom, još uvijek je u procesu dobivanja kilograma - sada već više od mjesec dana. Na svom Instagramu se katkad pohvali slatkim zalogajčićima u kojima nesmetano uživa, a komentari se kreću od onih koji se šale da joj zavide, do onih koji je i dalje prozivaju.

Čak 1,2 milijuna likeova prikupila je fotografija na kojoj slavna glumica jede kolačiće punjene kremom, nešto poput naših 'princes krafnica', a kako je otkrila, poslala joj ih je kolegica Sandra Bullock znajući za njezinu misiju debljanja.

Jednako tako su je mnogi, rekla je Hathaway nadalje, zbog viška kilograma prozivali i kad je rodila sina Jonathana koji danas ima dvije godine. Dječačića odgaja u sretnom šestogodišnjem braku s 37-godišnjim glumcem Adamom Shulmanom.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BELGIUM, FRANCE, GERMANY, GREECE, NETHERLANDS, POLAND, PORTUGAL, SPAIN, SWITZERLAND ** New York, NY  - *EXCLUSIVE* Anne Hathaway takes little Jonathan into her arms while out with husband Adam Shulman, because he did not want to get into the taxi this morning.

Pictured: Anne Hathaway, Jonathan Shulman

BACKGRID USA 9 MAY 2018, Image: 371086287, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
05. prosinac 2022 22:49