Glumica je ipak uspjela uživati u posljednjoj fazi trudnoće.
 Instagram
Bez uljepšavanja

Glumica broji sitno: Nataša svojom pozom pokazala ono što sve trudnice mogu dobro shvatiti

Nataša Janjić Medančić kroz svoju drugu trudnoću proživjela je neke od najstresnijih situacija, no umjetnica je nakon svega ostala pozitivna i uživa u posljednjim trenutcima slatkog iščekivanja.

Trudnoća u doba pandemije i potresa nešto je za što bi svim budućim majkama trebalo dati priznanje za hrabrost, pa tako i našoj poznatoj glumici Nataši Janjić Medančić. Umjetnica i suprug, ortoped, Nenad Medančić čekaju drugo dijete, ona sa sinom Tonijem posljednji period uživa na moru.

"Prvi dan ljeta, osmi mjesec trudnoće i uživanje u rajskom vrtu bez instagramskog uljepšavanja", napisala je Nataša koja jednostavno blista od sreće. U udobnoj crnoj haljini, ležeći na boku, sa strateški poslaganim jastucima - poza je itekako poznata svim majkama i trudnicama.

Osmi mjesec trudnoće, posljednji dani slatkog iščekivanja, posebno je osjetljiv za buduće majke, a sa sve većom bebicom i trbuhom raste i nestrpljenje da konačno vidi svog novog člana obitelji.

Uživanje na moru

Osim što se odmara u vrtu, uživajući u svježem voću, Nataša prošeće i do plaže, odakle je, zaklonjena slamnatim šeširom poručila što misli o našoj obali. "Ča će mi Copacabana kad je kod nas najljepše!", napisala je lijepa glumica, rođena Splićanka.

Nataša je ovog Valentinova objavila da njihova obitelj čeka drugo dijete, krajem kolovoza stiže im djevojčica. Tek nešto više mjesec dana od toga, osim pandemije Zagreb je stradao u potresu, a u njemu i stan Medančićevih. Privremeno su se na dva mjeseca sklonili u Istru, kod Nenadove obitelji.

Nataša je otkrila kako i zbog straha od zaraze na pregledu nije bila gotovo dva mjeseca, zbog čega se šalila da su tako njihove bake vodile trudnoće. No, kako je vrijeme prolazilo, polako su sanirali stan, ona se vratila pregledima, a sada, posljednje mjesece uživa s prijateljima i obitelji na moru.

Pročitajte i:

Nakon svega što je prošla, Nataša Janjić Medančić baš uživa u zadnjim tjednima trudnoće

Nataša Janjić Medančić: 'Strašni su neizvjesnost i nemir koje osjetiš jer se ne možeš vratiti u svoj dom'

Suprug Nataše Janjić pripremio joj je najljepše iznenađenje: 'U ovom domu stanuju druge šanse'

Grudi mogu nevjerojatno narasti! Poznate Hrvatice progovorile o temi koja zanima svaku trudnicu

Linker
25. travanj 2024 11:32