Profimedia, INSTAR Images
OPET UHVAĆENI ZAJEDNO

Glumac ljubi 22 godine mlađu ljepoticu - čuva je, ali ne može je sakriti

Već dvije godine šuška se da jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja ljubi rusku manekenku, ali Jared Leto uspjeva svoj privatan život drži podalje od znatiželjnika. Ipak, koliko god se trudio, od paparazza se ne može sakriti. 

Holivudski glumac Jared Leto (45) je u New Yorku uhvaćen u šetnji s djevojkom Valery Kaufman. Da ljubi 22 godine mlađu manekenku prvi put se otkrilo 2015. kada su uhvaćeni kako se ljube nakon ručka. Jared Leto je tada u New Yorku snimao film "Suicide Squad", a Valery Kaufman vezana je uz taj grad zbog brojnih manekenskih obaveza: nosi revije luskuznih dizajnerskih kuća kao što su Balmain, Christian Dior, Fendi i Gucci te je prošetala uz Viktorijine anđelice na Victoria's Secret Fashion showu.

Par je nakon dvije godine "zatišja" ponovno uvaćen u istom gradu: prije njegovog odlaska iz grada otišli su zajedno na ručak. Jared Leto trenutačno je često na putu zbog brojnih obaveza vezanih uz novi projekt: film "Blade Runner 2049" u kojem glumi s Harrisonom Fordom i Ryanom Goslingom.

Profimedia, INSTAR Images

Linker
25. travanj 2024 01:01