VOLOVSKO

Glazbenik Ante Gelo gušta s poznatim glumcem iz serije ‘La Casa de Papel‘, druže se više od 20 godina

Spontana fešta u Volovskom dvojice prijatelja postala je hit na društvenim mrežama kada je Ante Gelo objavio video vokalne izvedbe glumca Luke Peroša. Na španjolskom jeziku uz Antinu pratnju na gitari otpjevao je Oliverovu ‘Magdalenu‘.

U mjestu Volosko pokraj Opatije ljeti je uvijek živo, a posebno kad ga posjete glazbenik Ante Gelo (46) i Luka Peroš (44), zagrebački glumac koji živi u Barceloni. Skoro svake večeri sviraju i pjevaju na malom mulu, gdje se osim njihovih prijatelja okupljaju i stranci koji misle da dečki muziciraju za novac.

"Neki dan su nam čak naručivali pjesme, tražili su neku tipičnu hrvatsku pa smo im otpjevali ‘Moju domovinu’", smije se Ante Gelo, koji u Volosko dolazi s brojnih ljetnih koncerata i snimanja. U svojoj primorskoj bazi stalno smišlja nešto novo, tako je nagovorio Luku Peroša da na španjolskom otpjeva Oliverovu ‘Magdalenu’.

Snimka te pjesme ubrzo je postala hit na društvenim mrežama pa Ante i Luka, koji se druže više od dvadeset godina, možda ostvare i profesionalnu glazbenu suradnju. Ali tek najesen jer Luka Peroš, zvijezda serijala ‘Kuća od papira’, ponovo odlazi u Španjolsku gdje ga čeka promocija pete i posljednje sezone koja će se početi prikazivati početkom rujna.

Čitajte i: Naš glumac iz serije 'La Casa de Papel' diže uzbuđenje povodom izlaska novih nastavaka: 'Još četiri tjedna, kume'

Luka Peroš pobrinuo se da uzbuđenje o izlasku pete sezone bude na vrhuncu. Na svojim je društvenim mrežama objavio fotografiju s glumcem Darkom Perićem i najavio najiščekivaniju sezonu serije s opisom: "Idemo, kume". Volume 1 na Netflix stiže 3. rujna, a Volume 2 bit će pušten 3. prosinca. Svaki dio imat će po pet epizoda i držati gledatelja u neizvjesnosti do samog kraja!

Linker
18. travanj 2024 23:22