Simon na odmoru na Barbadosu prošle godine.
 ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
transformacija u nekoliko mjeseci

Glazbeni mogul promijenio je dvije dijete i izgubio 10 kilograma: Prva je bila stvarno rigorozna, ali drugu bi svatko mogao primijeniti

U manje od godinu dana sudac iz popularnog talent showa izgubio je oko deset kilograma pa ga sada niti malo ne smetaju paparazzi fotografije na kojima šeće bez majice, a napokon je otkrio i kako se riješio viška kilograma.

Lovac na talente i glazbeni mogul, Simon Cowell (60) koji godinama sjedi u britanskim i američkim izdanjima X-Factora prije samo godinu dana izgledao je drugačije, odnosno imao je deset kilograma više nego danas. Ovih dana fotografi su ga snimili kako uživa u suncu i pješčanoj plaži na tradicionalnom odmoru na Barbadosu pa je pokazao i torzo bez majice i isklesanu liniju.

"Prvi mjeseci uvijek su najdramatičniji. Tada dolazi najveći gubitak kilograma i misliš si - wow! Imao sam 96 cm u struku, a sada sam već izgubio 10. Sretan sam zbog toga", kazao je Cowell koji tvrdi kako je za održavanje dobre linije ključna prehrana. S jelovnika je izbacio crveno meso i umjesto običnog pio je light pivo, odnosno ono s manje kalorija.

BRIDGETOWN, BARBADOS  - Simon Cowell is pictured enjoying holidays on the beach in Barbados

BACKGRID UK 28 DECEMBER 2019, Image: 490198284, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

BRIDGETOWN, BARBADOS  - English television personality, businessman and record executive Simon Cowell and partner Lauren Silverman pictured at the beach in Barbados.

BACKGRID UK 28 DECEMBER 2019, Image: 490198992, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Simon na odmoru na Barbadosu prošle godine.

Na Barbadosu se trenutačno provodi s mlađom suprugom Lauren Silverman (42) te petogodišnjim sinom Ericom. Upravo se zbog sina i odlučio na gubitak kilograma, kako bi mogao pratiti zaigranog petogodišnjaka.

Simon je dokaz da dijeta ne mora biti rigorozna, dapače, njegova zvuči jako dobro. "Možete piti light pivo, ali uvijek pazite na količinu. Ja sam imao mnogo energije i osjećao sam se sjajno. Tome je pripomoglo i to što nisam jeo crveno meso. Bijelo meso je u redu, uz njega sam jeo puno povrća, salate i pio sam to sjajno pivo", opisao je svoju dijetu.

Ova prehrana stigla je nakon gubitka kilograma - kada je tek krenuo u rješavanje viška, odabrao je rigoroznu vegansku dijetu.

"Posjetio sam liječnika u Londonu kako bismo obavili neke testove. Mjesec dana kasnije rekao mi je - imaš najgoru dijetu za koju sam čuo", kazao je Simon i nadodao da ju je nazvao po sinu Ericu. "Osim sladoleda, Eric voli samo vodu. Mislim, tko zaista voli vodu? I pun tanjur sirovog povrća. Tako da sam i ja na Eric Cowell dijeti", kazao je tada mogul.

U jesen 2018. godine...

HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 18: Simon Cowell attends the
Getty Images
Simon Cowell u rujnu 2018.

Godinu dana nakon...

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - SEPTEMBER 18: Simon Cowell attends
Getty Images
Simon Cowell u rujnu 2019.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 08:  Simon Cowell and Lauren Silverman attend the Shooting Star Ball in Aid of Shooting Star Children's Hospices at Royal Lancaster Hotel on November 08, 2019 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)
Tim P. Whitby/Getty Images
Simon s djevojkom Lauren Silverman.

Linker
12. travanj 2024 18:41