Odlično mu pristaju!

Glazbena legenda konačno obogatila garderobu: Nakon dugih 40 godina prvi ih je puta kupio

Splitski pjevač tvrdi da je za sve ‘kriv‘ velik broj noge, no sada je konačno nabavio dio motorističke opreme koja mu je nedostajala.

Nekadašnji pjevač legendarnog benda Daleka obala Marijan Ban (57) uživa u glazbenoj mirovini, a često svoja zapažanja o svijetu i životu kao i novitete sa splitskih ulica objavljuje na društvenoj mreži Twitter. Za razliku od uobičajenih influencera i celebrityja, Ban svojim britkim dosjetkama zabavlja veliki broj pratitelja.

Često se oglasi s nekim postignućem iz privatnog života, a u tu svrhu često spominje i svog trogodišnjeg unuka Šimu na kojeg je ovaj mladi djed jako ponosan.

No sada se Marijan pohvalio jednim jako uspješnim shoppingom, da nađe željeni odjevni predmet, odnosno obuću, trebalo mu je čak 40 godina.

Nije čekao hladne dane

"Prvi put, a vozim motor 40 godina, imam prave motorističke čizme (TCX Fuel WP). Problem je bio broj 48. Sad zujim po kući u njima, pjevam 'Tusk' od Fleetwood Maca, i čekam da zahladi", objavio je pjevač iz Splita.

Na fotografiji se vide potpuno nove čizme koje su još uvijek bile u kutiji. Smeđe boje, višeg sara koji doseže do pola lista, minimalno su ukrašene samo s dva karakteristična remena - jedan s prednje strane oko gležnja, a drugi sa stražnje na vrhu čizme.

Iako je kazao da će u njima hodati samo po kući, Ban nije dugo izdržao, nego je svoje nove čizme prošetao i provozao. U punoj motorističkoj spremi, s kacigom, sunčanim naočalama, laganijoj jakni i čizmama pozirao je uz motor.

"Skuva' san se. Evo me na staklu od kafića", napisao je Ban uz selfie koji je snimio u odrazu na staklenom izlogu.

Linker
20. travanj 2024 10:39