Getty Images
bez dlake na jeziku

Glavnu glumicu nisu zvali u novi Top Gun: 'Radije ću ostati stara i debela u skladu s godinama, nego se mijenjati'

Kelly McGillis, nezaboravna glavna glumica iz filma 'Top Gun' kojeg su osamdesetih morali svi pogledati, a u kojem je glumila uz bok Tomu Cruiseu, ne mari puno što je nisu zvali da glumi u novom nastavku filma koji iduće godine stiže u kina. O tome je progovorila bez dlake na jeziku.

Tom Cruise u filmu iz 1986. 'Top Gun' tumači lik Mavericka, samouvjerenog pilota kojemu na početku filma ne uspijeva ulet djevojci Charlie, koju utjelovljuje Kelly McGillis. Ona nije samo jedna 'obična plavuša" u kafiću u blizini vojne baze, već civilni instruktor letenja...

U vrijeme snimanja, McGillis je imala 29 godina. Tomu su tada bile 24. On se tom ulogom svjetski proslavio, ona postala seks simbol. On će glumiti u nastavku ovog vojnog akcijskog filma, ona neće. O tome se jasno i glasno izjasnila u škakljivom intervjuu za Entertainment Tonight.

1986. - Kelly McGillis, zvijezda kultnog filma 'Top Gun'

Zlatnim globusom nagrađivana glumica rekla je da ju nisu ni kontaktirali, ali i da nije nimalo iznenađena. 'Stara sam i debela i ne izgledam u skladu sa svojim godinama, a to nije ono što se danas očekuje u showbiz svijetu', rekla je 62-godišnjakinja. 'Ali... mnogo mi je draže osjećati se sigurnom u svojoj koži i biti ono što jesam u ovim godinama, nego da pridajem važnost svemu ostalom'.

PASADENA, CA - JANUARY 11:  Actress Kelly McGillis speaks onstage during the 'Love Finds You in Sugar Creek, Ohio' panel discussion at the UP portion of the 2014  Winter Television Critics Association tour at the Langham Hotel on January 11, 2014 in Pasadena, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images

U novom filmu Top Gun: Maverick, Cruise igra istu ulogu odnosno utjelovljuje Petea “Mavericka” Mitchella, a njegova nova izabranica srca u filmu bit će Jennifer Connelly. U intervjuu se McGillis dotakla i te činjenice, i samo rekla: "Drago mi je zbog nje".

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 - Jennifer Connelly. REUTERS/Lucas Jackson
REUTERS
Glumica Jennifer Connelly

Nakon Top Guna, karijera McGillis’s je usporila, a ona je nastavila glumiti i podučavati glumu u Ashevilleu, u Sjevernoj Karolini. 'Bio je velik izazov za mene u to vrijeme stvoriti odnosno održati bilo kakav osjećaj identiteta, ili čak vlastite vrijednosti izvan onoga što sam radila da bih zaradila za život. To međutim nije bio moj životni prioritet, već su to postale moje dvije kćeri. Željela sam biti najbolji mogući, prisutan roditelj. Nisam donijela striktnu odluku da se povlačim, ali su mi druge stvari postale bitnije - volim glumu, volim ono što radim, ali ne znam... meni je veza s drugim ljudima važnija od veze sa slavom', istaknula je.

PASADENA, CA - JANUARY 11:  (L-R) Actors Kelly McGillis and Sarah Lancaster, Director Terrence Cunningham and Producer George Shamieh speak onstage during the 'Love Finds You in Sugar Creek, Ohio' panel discussion at the UP portion of the 2014  Winter Television Critics Association tour at the Langham Hotel on January 11, 2014 in Pasadena, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images
Kelly McGillis, glumica Sarah Lancaster, redatelj Terrence Cunningham i producent George Shamieh

Stigao je i prvi insert iz dugoočekivanog nastavka vojnog akcijskog filma:

Linker
19. travanj 2024 19:21