Profimedia, Balawa Pics
Pomutnja među modelima

Gisele se ispričala mlađim manekenkama: Ja sam pripadnik stare generacije, ne mislim da sam mudrija od vas

Kad je Gisele 1997. godine započinjala karijeru, društvenim mreža nije bilo, a danas su one dio opisa posla uspješnih mladih modela.

Slavna brazilska manekenka Gisele ovih dana nije omiljena na društvenim mrežama.

37-godišnja Brazilka, koja je punih 15 godina nosila titulu najbolje plaćenog modela na svijetu, u nedavnom intervjuu za Vogue objasnila je svoje odnos s društvenim mrežama, što su mnogi dočekali na nož.

Gisele Bundchen<br>
Photo by Fernando Allende/Splash News<br>
11th Victoria's Secret Fashion Show - Runway<br>
at the Kodak Theatre<br>
November 16, 2006 - Hollywood, California
<P>
<B>Ref: AFLA 161106 C</B>
<P>
<B>Splash News and Pictures</B><br>
Los Angeles:	310-821-2666<br>
New York:	212-619-2666<br>
London:	207-107-2666<br>
photodesk@splashnews.com
Fernando Allende/Splash News

Gisele je izjavila da je njezin Instagram profil postavila njezina mlađa sestra te da nju osobno takve stvari ne zanimaju. Štoviše, dodala je kako se nikad ne bi mogla promovirati na način na koji to djevojke čine danas.

"Da se mene pita, objavljivala bih samo fotografije zalaska sunca", izjavila je.

"To nije moja generacija, moram biti iskrena. Starija sam, mudrija. Da se moram promovirati na način na koji to djevojke koje se danas bave manekenstvom moraju raditi... zaboravi! Ne bih to mogla", dodala je Gisele ulje na vatru, a njezine riječi mnogi su shvatili kao uvredu upućenu mladim manekenkama poput Kendall, Gigi i Belle.

Nakon ružnih komentara koji su počeli kolati društvenim mrežama, Gisele se na Twitteru odlučila ispričati i objasniti da nije nikoga namjeravala uvrijediti.

"Žao mi je što su moje riječi u posljednjem izdanju Voguea krivo shvaćene. Jednostavno sam htjela reći da pripadam starijoj generaciji i da se ne razumijem u tehnologiju. Divim se mladim generacijama i njihovim vještinama, kojima upravljaju društvenim mrežama. Ne mislim da sam mudrija od drugih i vjerujem da svi učimo".

Kad je 1997. godine Gisele počinjala karijeru, za nju nitko nije znao. Jedini način na koji je mogla postati slavna bio je pojavljivanje na castinzima i upoznavanje s fotografima, dizajnerima i agentima.

Supermodel Gisele Bundchen plays a game of pool during a private party at the Hudson Hotel in New York City. 12/10/00 Photo by Scott Gries/ImageDirect
Getty Images

Sa 17 godina zaputila se u London i u rekordnom roku obišla čak 42 castinga. 1998. dobila je priliku nositi reviju Alexandera McQueena gdje su je zapazile mnoge ključne figure modnog svijeta i tako je krenuo njezin zvjezdani uspon.

NEW YORK - FEBRUARY 12:  Victoria's Secret model Gisele Bundchen poses at the launch party for the Victoria's Secret limited edition
Getty Images

Linker
20. travanj 2024 06:37