strah od paparazza

Gigi Hadid javno zavapila: ‘Želimo da naša Khai može živjeti što je moguće normalnije djetinjstvo‘

Proslavljena manekenka prije devet mjeseci dobila je djevojčicu Khai. Gigi Hadid s malenom šeće i New Yorkom, a ne želi joj znatiželjnika skrivati lice. Želi da njezina djevojčica slobodno promatra svijet oko sebe, a želi joj, s druge strane, osigurati i što jednostavnije djetinjstvo. Stoga je uputila fotografima javni apel.

Ako među profesionalnim paparazzima ima pismenih, možda će netko od njih pročitati otvoreno pismo što ga je supermodel Gigi Hadid (26), zabrinuta za sigurnost svoje devetomjesečne kćeri Khai, objavila na Instagramu. Zamolila je paparazze, medije, ali i fanove, da zamute lice male Khai na svakoj fotografiji koju namjeravaju staviti u opticaj. Khaini roditelji Gigi i glazbenik Zayn Malik (28) nikad nisu na društvenim mrežama objavili lice svog djeteta, a željeli bi da to ne rade ni drugi. Budući da s bebom šetaju i ulicama velikih gradova kao što je New York, gdje ih uvijek može zaskočiti netko s mobitelom ili fotoaparatom, Gigi apelira da se ipak poštuju neke norme.

- Željeli bismo da Khai može birati kako će se predstaviti svijetu kad postane punoljetna, da može živjeti što je moguće normalnije djetinjstvo. Dok vodimo našu kćer da vidi i istraži New York i svijet, ako i kada bude uhvaćena pred kamerom, MOLIMO, MOLIMO, MOLIMO, ZAMUTITE joj lice na fotografijama, to bi nam puno značilo - napisala je Gigi.

image
Gigi Hadid i Zayn Malik žele svoju djevojčicu zaštititi od svega.
JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Gigi Hadid prošetala pistom na Tjednu mode samo šest mjeseci nakon porođaja

- Ona ne razumije zašto je pokrivam i od čega je želim zaštititi, a ja želim da vidi najnevjerojatniji grad na svijetu i prelijepe raznolike ljude koji šetaju ulicama New Yorka bez stresa zbog medijskog cirkusa, rekla je Hadid.

Vrijeme će pokazati koliko ima smisla apelirati na savjest paparazza koji žive od džeparenja tuđe privatnosti, no Gigi Hadid se nada da će njezino otvoreno pismo pridonijeti javnoj raspravi kako djecu i maloljetnike zaštititi od medijske eksploatacije. Na kraju se zahvalila onim paparazzima koji su ispoštovali njezinu molbu da se drže na distanci dok ona šeta s bebom u kolicima.

image
Manekenka je poslala veliki apel svim paparazzima i običnim prolaznicima koji bi željeli uslikati njezinu djevojčicu.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ima zanimljivo značenje: Nakon četiri mjeseca, Gigi Hadid otkrila ime svoje bebice

Čitajte i: Slavna manekenka konačno otkrila detalje rođenja kćeri: ‘To je bila najluđa bol u mom životu‘

Prije dvije godine sličnim se apelom paparazzima obratila i američka glumica Diane Kruger (44) nakon što su bez dopuštenja objavili fotografije njezine tek rođene kćeri.

- Fotografije su snimljene bez našeg pristanka i otkrivaju ranjivu i nevinu bebu. Iako razumijemo da bi neki ljudi željeli vidjeti sliku naše kćeri, mi kao roditelji ne želimo ništa drugo nego dopustiti joj da odraste u privatnosti i sigurnosti. Ljubazno bismo vas zamolili da nam pomognete postići taj cilj. Molim vas, stavite se u naš položaj. Mi smo poput svakog roditelja koji samo želi najbolje za svoje dijete.

Linker
07. kolovoz 2022 08:12