MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Obitelj slavi

Gigi Hadid danima krila sretnu vijest! Sumnje su bile opravdane, prije nekoliko dana rodila curicu

Glazbenik Zayn Malik presretan je što je postao otac. Nemoguće je, kaže, opisati kako se osjeća. Njegova dugogodišnja partnerica tijekom vikenda je rodila, a potom nekoliko dana čuvala slatku tajnu.

Manekenka Gigi Hadid i njezin partner Zayn Malik postali su roditelji djevojčice, a sretnu vijest manekenka je podijelila na društvenih mrežama s milijunima svojih obožavatelja. Vijest o rođenju curice Gigi je skrivala nekoliko dana. "Naša djevojčica nam se pridružila ovoga vikenda i već je promijenila naš svijet. Toliko sam zaljubljena", napisala je proslavljena manekenka pored fotografije na kojoj je kćerkica čvrsto drži za palac.

Sličnu je fotografiju na svom Instagramu podijelio i glazbenik Zayn Malik. "Nemoguće je riječima opisati kako se osjećam. Ljubav koju osjećam prema ovom sićušnom stvorenju je izvan mog razumijevanja. Zahvalan sam što sam je upoznao, što je mogu zvati svojom i na životu koji ćemo imati zajedno", sretan je Malik zbog prinove.

Iako su Gigi i Zayn skrivali nekoliko dana činjenicu da su dobili djevojčicu, mnogi su posumnjali nakon objava Gigine obitelji na društvenim mrežama.

Sestra Bella i otac Mohamed prije nekoliko dana oglasili su se dirljivim objavama pa su mnogi ispravno ocijenili da je djevojčica stigla.

Podsjetimo, manekenka i glazbenih prohodali su 2015. godine, a nakon tri godine veze prekinuli su ljubavni odnos. Međutim, glasine o njihovom pomirenju tijekom 2019. su se pojavile, a onda su u siječnju Gigi i Zayn viđeni u šetnji New Yorkom. Uskoro su saznali da će postati roditelji pa su karantenu zbog koronavirusa i cijelu trudnoću Gigi i Zayn proveli na njezinoj farmi u Pennsylvaniji.

27-4-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: Gigi and Bella Hadid Zayn Malik,Image: 515675508, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profime
Zaljubljeni par proslavio je Gigin 25. rođendan s njenom sestrom Bellom na farmi na kojoj su proveli karantenu, ali i cijelu Giginu trudnoću.

Život na farmi njezin je zalog za sreću

Ova neobična djevojka donijela je davnih dana odluku da se odmakne od gužve gradova kao što su New York ili Los Angeles. Iako je posao veže uz svjetske prijestolnice, ova ljubiteljica prirode i životinja odlučila je svoju bazu imati upravo na selu, na farmi koju okružuje priroda. Ne sumnjamo da će upravo na toj farmi obitelj provesti najljepše dane sa svojom djevojčicom.

Čitajte i:

Tata se izlanuo? Zbog neobične poruke svi misle da je Gigi Hadid rodila i da krije bebicu

Konačno je sve kako treba! Turbulentna ljubav uskoro će biti blagoslovljena djevojčicom

Lijepa trudnica pokazala trbušćić prvi put: 'Ne skrivam se, ali ima mnogo bitnijih stvari'

Turbulentna ljubav najljepše djevojke današnjice - Gigi proslavila rođendan i otkrila slatku tajnu

Linker
19. travanj 2024 00:41