U čarobnoj Francuskoj

George i Amal Clooney nevjerojatno elegantni u privatnom avionu, doletjeli su na odmor sa slavnim prijateljima

Glumac i odvjetnica nedavno su pronašli imanje na jugu Francuske za koje su navodno zainteresirani, a sada su na to mjesto poveli i dobre prijatelje.

George Clooney i njegova supruga Amal stigli su u Europu na odmor, uočeni su dok su se iskrcavali iz njihova privatnog aviona na jugu Francuske. Slavni par bio je u društvu prijatelja, Cindy Crawford i Randeeja Gerbera.

Glumac je bio u ležernom izdanju, uz plave traperice nosio je crnu majicu i malenu torbicu, dok je odvjetnica za putovanje odabrala elegantnu haljinu boje fuksije, koju je kombinirala s asesoarima u smeđoj boji - torbica, remen i ravne natikače od kože, savršeno su upotpunile lepršavu haljinu.

image

George u ležernoj kombinaciji za put.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Amal Clooney u elegantnoj haljini.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Cindy je putovala u ležernom izdanju, maslinasto zelene hlače uz bijelu bluzu šireg kroja, bivši supermodel odlično je kombinirala sa šeširom u ruci. Njezin suprug Rande također je bio u trapericama i majici kratkih rukava, kao i prijatelj George.

U Francusku su doputovali kratko nakon vijesti da će George i Amal kupiti imanje za čak 7,9 milijuna eura. Raskošno imanje na 172 hektara, nalazi se u blizini dvorca i vinograda koje posjeduje njegov prijatelj Brad Pitt. U društvu s Cindy i Randeom iz aviona ukočili su u automobil parkiran na pisti te su zatim otišli do hotela.

Čitajte i: George Clooney pomaže u Italiji: Idući dan već je čistio ceste, a sada prikuplja 60 milijuna eura

Dugogodišnje prijateljstvo

George i Rande prijatelji su više od 30 godina, a zajedno su pokrenuli i svoj brand tekile, nakon što su proveli temeljito istraživanje - probaviš oko 700 uzoraka.

image

George Clooney i Cindy Crawford

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Rande Gerber

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dvojac je proizveo oko 1000 boca za vlastite potrebe - sebe i prijatelje - nakon čega su im iz destilerije rekli da im je potrebna licenca kako bi nastavili. Zbog toga su Clooney i Gerber uz još jednog partnera službeno pokrenuli kompaniju 2013.

Da im je to bio i mudar poslovni potez pokazalo se četiri godine kasnije, kada su 2017. kompaniju prodali za 700 milijuna dolara, no trojica prijatelja ostali su i dalje uključeni u operativu.

Zato nije ni čudo da George i Amal u taj dio Francuske dovode Cindy i Randea, da se sami uvjere u ljepotu i mogućnosti prelijepog imanja smještenog u Brignoles in the Var, u sklopu kojeg se nalazi bazen, teniski teren kao i vinograd veličine 10 hektara.

Linker
18. travanj 2024 06:10