POLITIČKI RING

George Clooney o ulozi koja bi mu mogla u potpunosti promijeniti karijeru: ‘Želim imati lijepi život‘

Osim što je progovorio o svojim planovima u politici, glumac se osvrnuo na bivšeg američkog američkog predsjednika kojeg je bez suzdržavanja ‘počastio‘ u intervjuu za BBC.

Američki glumac, redatelj, scenarist i producent - George Clooney, progovorio je o špekulacijama da bi se mogao posvetiti jednoj potpuno drugačijoj ulozi - političkoj karijeri.

Naime, u intervjuu za BBC-jev Andrew Marr Show Clooney je govorio o američkom predsjedniku Joeu Bidenu, njegovu prethodniku Donaldu Trumpu i svojim preostalim karijernim ambicijama. Međutim, iako se posljednje vrijeme govorilo kako je vrlo moguće da uđe u politiku, glumac je takvu mogućnost odbacio.

Na pitanje hoće li se ikada baviti politikom, 60-godišnji Clooney je rekao: "Ne, zato što bih zapravo volio imati lijep život".

"Napunio sam 60 ove godine i razgovarao sam sa svojom suprugom. Oboje smo puno radili, kao što to još uvijek činimo, i složni smo da trebamo razmišljati o mirnim godinama", dodao je.

"Ako budemo zdravi, što jesmo... imam 60 i još uvijek mogu igrati košarku i raditi stvari koje volim." dodao je Clooney.

"No za 20 godina imat ću 80 i to je značajan broj. Bez obzira koliko vježbaš, što jedeš, imaš 80 i zato sam rekao da se trebamo pobrinuti da uživamo i proživimo ove godine na najbolji mogući način." zaključio je dodajući kako će zbog svega navedenog nastojati smanjiti količinu posla.

image
George Clooney sa suprugom Amal.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Umjesto tri posla godišnje, radit ću jedan", rekao je.

Osvrćući se, pak, na politiku, suprug Amal Alamuddin, udane Clooney, s kojom ima blizance Alexandera i Ellu, izjavio je kako u SAD-u postoji "mnogo stvari koje se moraju popraviti nakon predsjednika Trumpa", ali i zaključio kako će za to trebati puno vremena.

Nije se Clooney pritom suzdržavao reći što zaista misli o bivšem američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

“Sve je to tako smiješno jer je on (Trump) bio samo tamo neki kreten. Znam ga iz vremena kad nije bio predsjednik. Bio je tek tip koji je trčao za ženama i stalno zapitkivao: 'Kako se ono ona zove?'" bez susprezanja je rekao u intervjuu.

Linker
17. travanj 2024 01:04