Reuters
56. rođendan seks simbola

George Clooney: Kako je Hollywood proslavio rođendan svog omiljenog glumca

Iako ne koristi niti jednu društvenu mrežu, internetska prisutnost Georgea Clooneyja proteklih je nekoliko dana više nego vidljiva: povodom 56. rođendana najšarmantnijeg među glumcima njegovi su mu slavni prijatelji odali počast na svojim profilima.

Čestitku dugogodišnjem prijatelju putem svog Instagram profila uputila je Salma Hayek, koja je objavila dvadesetak godina staru fotografiju s Georgeom Clooneyjem i Willom Smithom. Supruga modnog mogula i George Clooney upoznali su se 1996. na snimanju filma "Od sumraka do zore" i od onda su u dobrim odnosima.

Happy Birthday George! Feliz Cumpleaños Jorge! #georgeclooney

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Njezinim se čestitkama pridružio i bračni par Crawford-Gerber. Slavna manekenka i najbolja prijateljica Georgea Clooneyja podijelila je fotografiju uz koju je napisala "Sretan rođendan jednom od najfinijih ljudi koje poznajemo!".

Happy birthday to one of the classiest guys we know!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Njezin se suprug čestitkama pridružio tako da je podijelio fotografiju iz manekenskih dana holivudskog glumca te uz nju napisao: "Manekenska karijera možda nije upalila, ali zato @casamigos svakako je!", osvrnuvši se na njihov zajednički poslovni pothvat.

The modeling thing may not have worked out, but @casamigos sure did. Happy Birthday George!

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on

Rande Gerber i George Clooney, naime, proizvode premium tekilu pod nazivom Casamigos, a glumac je u jednom trenutku čak izjavio da djecu planira nazvati Casa i Migos, međutim, njegova supruga Amal Clooney je to, na njegovu veliku žalost, zabranila. Kako će se djeca na kraju zvati, saznat ćemo u lipnju, kada bi odvjetnica za ljudska prava i glumac trebali postati roditelji blizancima - djevojčici i dječaku.

Linker
20. travanj 2024 00:31