Getty Images for Turner
Glavna tema tabloida

George Clooney jednom rečenicom odgovorio na temu o razvodu

Šuškanja o razvodu jednog od najpopularnijeg para u svijetu slavnih odjeknula je u svim medijima. Nakon medijskih napisa oglasio se i glumac koji je komentirao glasine o razvodu koji bi navodno trebao biti 'težak' 520 milijuna dolara.

George (57) i Amal (40) Clonney u braku su posljednje četiri godine, a nakon tračeva da već neko vrijeme žive odvojeno, popularni glumac demantirao je sve navode.

Trač o razvodu pojavio se u tabloidu Radar Online kada je izvor kazao da se, nakon žustre rasprave s Georgeom, Amal preselila zajedno s blizancima na Sardiniju. Nekad najpoželjniji neženja sada je izjavio da je cijela priča lažna. 'Sve je izmišljeno', rekao je glumac za Hollywood Life, a izvor blizak paru nadodao je da između njih sve funkcionira i da su sretni zajedno.

'Ima sretnu obitelj za koju se nikad nije nadao da će imati', rekao je izvor i opovrgnuo glasine da se blizanci Alexander (2) i Ella (2) nalaze na Sardiniji s odvjetnicom za ljudska prava Amal.

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 02:  George Clooney and Amal Clooney walk the red carpet ahead of the 'Suburbicon' screening during the 74th Venice Film Festival at Sala Grande on September 2, 2017 in Venice, Italy.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Da je priča izmišljena potvrdio je i glasnogovornik glumca. 'Amal i George se ne razvode. On je prije imao ludi društveni život za koji sad više ne mari. Bitno mu je da provodi slobodno vrijeme sa suprugom i djecom', rekao je.

Blizanci su na svijet došli 2017. godine, a par je na glasu kao jedan od holivudskih supružnika čiji je brak najstabilnijih.

Linker
25. travanj 2024 17:34