Profimedia, Mega Agency
Nije ju mogao sakriti

George Clooney javno priznao istinu o odnosu s Amal i njihovo dvoje djece

Već mjesecima u javnosti kruže glasine da brak glumca Georgea Clooneya i odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney ide silaznom putanjom te da su čak bili pred razvodom. Navodno je ona početkom godine s njiihovim blizancima Alexanderom i Ellom nakon svađe pobjegla u obiteljsku vilu na Sardiniji, a on ju je zasipao porukama te ju neprekidno zvao. Potom se prašina slegla, a u novoj emisiji 'Today' otkrio je kako zapravo izgleda život njegove obitelji iza zatvorenih vrata.

Nekada najpoželjniji neženja, a danas, unatoč šuškanjima o obiteljskim problemima, sretan otac i suprug George Clooney otkrio je zanimljive pojedinosti iz života svojih blizanaca - dvogodišnjeg sina Alexandera i kćeri Elle, koji daju naslutiti ushit, ali ne i nevolje veće od onih uobičajenih roditeljskih. Povodom promocije nove mini serije 'Catch 22', glumac se u američkoj emisiji "Today" ponosno pohvalio kako su njegova djeca već naučila abecedu na talijanskom i engleskom jeziku.

"Oni su dobra i sretna djeca. Puno se smiju i već sada izvode nepodopštine. Stavljaju maslac od kikirikija na svoje cipele, govore kako je to kakica i to im je jako smiješno. Iako su blizanci, oni imaju sasvim različitu osobnost i jako su pametni i zabavni. Već sada znaju abecedu na talijanskom i engleskom', rekao je George i dodao: 'Iako su blizanci oni su sasvim različite osobnosti, no jako su pametni i zabavni. Već sada znaju abecedu na talijanskom i engleskom jeziku, a to ni ja ne znam", našalio se George.

EDINBURGH, SCOTLAND - MARCH 14: George and Amal Clooney attend the People’s Postcode Lottery Charity Gala at McEwan Hall on March 15, 2019 in Edinburgh, Scotland. The couple will be honoured for their international humanitarian work through the Clooney Foundation for Justice. (Photo by Duncan McGlynn/Getty Images)
Getty Images

Dvostruki dobitnik Oscara također nije mogao sakriti koliko je ponosan i na svoju suprugu Amal i koliko joj se divi što uspijeva biti i poslovna žena, ali i majka i supruga.

New York, NY  - Amal Clooney is seen heading out with her adorably dressed twins Alexander and Ella in New York City. Missing from the chilly outing was Amal's husband, George Clooney.

Pictured: Amal Clooney, Alexander Clooney, Ella Clooney 



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 400907950, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"Amal je prva odvela pripadnike ISIL-a pred sud, brani Jezide zbog genocida kojeg su doživjeli i pokušava izvući Reutersove novinare iz Myanmara, a uz to je savršena majka i predivna supruga i zbog toga se osjećam kao da sam dobio zgoditak na lotu", priznao je glumac. Iako je godinama odolijevao braku, George je pao na šarm, inteligenciju i eleganciju ove Libanonke s kojom se vjenčao 2014. godine.

Linker
24. travanj 2024 00:03