Arijana Čulina
 CROPIX
Smijeh kroz suze

Genijalna Arijana progovorila o drugoj strani korone: 'Ne fali mi ni otac ni djeca, nego njegova ljubavnica'

Glumica i spisateljica poznata po svom britkom i pitkom smislu za humor i situaciju s koronavirusom okrenula je na šalu u nizu objavljenih videa koje je snimala u vlastitom domu.

Omiljena splitska glumica Arijana Čulina već je godinama poznata po svojim mnogobrojnim talentima, komičarka, književnica, slikarica kojoj je dobar humor zaštitni znak u gotovo svemu što radi. Tako je i u doba korone Arijana iz svog doma uspjela zabaviti ljude i publiku nasmijati do suza.

Prema naputcima matične kuće, ova prvakinja Drame HNK Split otvorila je YouTube kanal na kojem je objavila nekolicinu videa iz vlastite proizvodnje. Njezinom talentu nije bila potrebna velika produkcija, nego je dovoljno bilo upaliti mikrofon.

U svojim videima kroz duhovite monologe opisuje našu svakodnevicu, od toga kako stariji ljudi ne znaju otvoriti Skype račun pa sve do muško - ženske nove normale. Svi su po kućama, nitko se ne uređuje jer ne idu nigdje van.

Gdje je ta ljubavnica?

"Ne mogu ja više ovo, cili dan se uvuka tu u kući. Ne fali meni otac, ne fali meni mater, ne fale mi dica, najviše mi fali njegova ljubavnica da ga uzme, prošeta, prozrači i ja da se malo odmorim", govori Arijana dok u kuhinji sjecka luk uz konzerve gotove hrane.

Glumica je to sročila da ljubavnicama ide radost, a ženama žalost te da će nakon koronakrize ona osobno nazvati "tu ženicu i skuhati im hrane za pet mjeseci", nasmijala je komičarka svojim skečom. Dodala je da više nikad muža neće pitati kada se vraća doma.

Spomenula je i da jedva čeka povratak na posao da se malo odmori. U najnovijem petom po redu videu obilježila je popuštanje mjera, naravno, s posjetom susjede Mirele koja ju dolazi 'opiturati', odnosno urediti joj frizuru. Uz kavu sa susjedom razglaba i o teorijama zavjere, novom svjetskom poretku i sličnim temama. Da bi veseli razgovor završile pjesmom.

Pročitajte i:

Linker
04. travanj 2024 21:16