Profimedia, Everett
ZAPRAVO LJUBAV

Gdje su danas glumci iz naromantičnijeg božićnog filma

Prošlo je 14 godina otkako je jedan od najdražih božićnih filmova stigao u kina pa smo tim povodom provjerili gdje se danas nalaze glumci iz filma kojeg su mnogi pogledali i više puta.

Pravo je vrijeme za britansku komediju "Zapravo ljubav" redatelja Richarda Curtisa: radnja se odvija u predblagdansko vrijeme, a isprepliću se priče nekoliko ljudi koje su utjelovili brojni poznati glumci poput Hugha Granta, Colina Firtha, Liama Neesona i Keire Knightley. Po mnogima najromantičniji božićni film ove je godine dobio nastavak u obliku kratkometražnog 10-minutnog filma koji će biti posvećen radu svjetske humanitarne organizacije Comic Relief i Danu crvenih noseva pa je zbog toga interes za hit film iz 2003. godine ponovno narastao.

S obzirom na to da će mnogi ovih dana ponovno "baciti" oko na romantičnu komediju koja jednostavno "uvlači" u čaroban svijet ljubavi, prisjetili smo se glavnih likova i provjerili gdje su danas.

Premijer David - Hugh Grant

Kralj romantičnih komedija imao je već nekoliko uspješnih filmova iza sebe kada je snimio "Zapravo ljubav", a i danas je jedno od najprepoznatljivijih britanskih lica. Ove godine predstavio je film "Paddington 2" koji je u kinima odlično primljen.

Prod DB © Universal / DR
LOVE ACTUALLY (LOVE ACTUALLY) de Richard Curtis 2003 USA
avec Hugh Grant
carte postale, voeux, fetes, Image: 174057358, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Hugh Grant u "Zapravo ljubav"

A-way! / Splash News
Hugh Grant

Natalie - Martine McCutcheon

Iako je imala jednu od glavnih uloga, od "Zapravo ljubav" niije igrala nikakve veće uloge te se više usmjerila na svoju glazbenu karijeru - ove godine je objavila novi album "Lost and Found".

Prod DB © Universal / DR
LOVE ACTUALLY (LOVE ACTUALLY) de Richard Curtis 2003 USA
avec Martine McCutcheon, Image: 174057378, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Martine McCutcheon kao Natalie

Profimedia, Press Association
Martine McCutcheon

Rufus - Rowan Atkinson (62)

Komičar kojeg svi prepoznaju pod imenom Mr. Bean trenutačno snima treći nastavak filma o Johnnyju Englishu. On se u posljednje vrijeme "povlačio" po medijima jer je prošlog mjeseca objavljeno kako očekuje prvo dijete sa suprugom Louise Ford.

LOVE ACTUALLY, , 2003, (c) Universal/courtesy Everett Collection, Image: 97957365, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Universal/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Rowan Atkinson u "Zapravo ljubav" 2003. godine

Splash News
Rowan Atkinson

Harry - Alan Rickman

Vijesti da nas je napustio Alan Rickman rastužile su nas na samom početku 2016. godine. On je, nakon uloge u filmu "Zapravo ljubav", postao prepoznatljiv kao profesor Snape iz filmova o Harryju Potteru.

Prod DB © Universal / DR
LOVE ACTUALLY (LOVE ACTUALLY) de Richard Curtis 2003 USA
avec Emma Thompson et Alan Rickman, Image: 174057379, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Emma Thompson i Alan Rickman u filmu

Splash News
Alan Rickman

Karen - Emma Thompson

Jedna od mnogima najdražih glumica danas je prepoznatljiva i po ulogama u filmovima o Harryju Potteru te drugim uradcima kao što su "Beauty and the Beast", Nanny McPhee", Bridget Jones's Baby.

Profimedia, SIPA USA
Emma Thompson 2003. godine u filmu

Brett D. Cove / Splash News
Emma Thompson

Mark - Andrew Lincoln

Danas ga prepoznajemo po glavnoj ulozi Ricka Grimesa u uspješnom serijalu "The Walking Dead" kojeg igra još od 2010. godine.

Prod DB © Universal / DR
LOVE ACTUALLY de Richrd Curtis 2003 USA
avec 
declaration d'amour, declarer sa flamme,, Image: 174057344, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Andrew Lincoln 2003. godine u filmu

Tony DiMaio / Splash News
Andrew Lincoln

Juliet - Keira Knightley

S obzirom na to da su 2003. objavljeni i "Zapravo ljubav" i "Pirati s Kariba", Keira je odjednom postala velika zvijezda. Nastavila je nizati uloge poput onih u filmovima Atonement, Pride &Prejudice, The Imitation Game i Begin Again, a uključena je i u kazališne predstave.

LOVE ACTUALLY, Andrew Lincoln, Keira Knightley, 2003, (c) Universal/courtesy Everett Collection, Image: 97957329, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Universal/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Keira Knightley u fillmu

Brett D. Cove / Splash News
Keira Knightley

Jamie - Colin Firth

Od hit filma iz 2003., Colin Firth postao je poprilično popularan: osvojio je nagradu BAFTA za ulogu u filmu "A Single Man" iz 2009., a dvije godine kasnije nagrađen je Oscarom za ulogu u filmu "The King's Speech".

Prod DB © Universal / DR
LOVE ACTUALLY (LOVE ACTUALLY) de Richard Curtis 2003 USA
avec Colin Firth, Image: 174057349, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Colin Firth u filmu 2003. godine

Splash News
Colin Firth

Daniel - Liam Neeson

Liam Neeson se 2009. godine morao suočiti s velikom tragedijom - preminula mu je supruga Natasha Richardson s kojom je imao dva sina Micheála i Daniela. Cijelo vrijeme aktivno glumi, a najupečatljivija mu je bila uloga u akcijskoj trilogiji "Taken".

LOVE ACTUALLY, Liam Neeson, Thomas Sangster, 2003, (c) Universal/courtesy Everett Collection, Image: 97957336, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Universal/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Liam Neeson i Thomas Sangster 2003. godine

AdMedia / Splash News
Liam Neeson

Sarah - Laura Linney

Otkako je utjelovila Sarah u filmu "Zapravo ljubav", Laura Linney je osvojila dva Zlatna globusa i tri Emmyja. Lani je glumila u nahvaljenom filmu "Noćne životinje", a nedavno je izašla i dramska serija "Ozark" koja je pokupila poprilično pozornosti.

John Nacion / Splash News
Laura Linney

Billy Mack - Bill Nighy

Od 2003. godine je glumio u brojnim filmovima kao što su "Pirati s Kariba" i Harry Potter i Darovi smrti", a 2013. godine ponovno je surađivao s Richardom Curtisom na romantičnoj komediji "About Time".

Prod DB © Universal / DR
LOVE ACTUALLY (LOVE ACTUALLY) de Richard Curtis 2003 USA
avec Bill Nighy
musique, clip, varietes, kitsch, mere noel, glamour,, Image: 174057382, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Bill Nighy 2003. godine

Mario Rimati / Splash News
Bill Nighy

Sam - Thomas Brodie-Sangster (27)

Dječak kakvog pamtimo iz hit filma sada je 27-godišnjak s glumačkom karijerom: glumio je u serijalu "Igra prijestolja" i u filmu "The Maze Runner".

LOVE ACTUALLY, Thomas Sangster, Liam Neeson, 2003, (c) Universal/courtesy Everett Collection, Image: 97957378, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Universal/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Thomas Sangster i Liam Neeson u filmu

Profimedia, Xposurephotos
Thomas Brodie-Sangster

Joanna - Olivia Olson (25)

Olivia je pjevačica i živi u svojem rodnom gradu, Los Angelesu, a od filma "Zapravo ljubav" nije se bavila glumom.

NYCC guest highlights with Adventure Time (Lord of Evil) and more panels located at Javits Center, NYC.
<P>
Pictured: Olivia Olson
<P><B>Ref: SPL630064  121013  </B><BR/>
Picture by: Rick Davis / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Rick Davis / Splash News
Olivia Olson

Linker
19. travanj 2024 13:50