TANKI ŽIVCI

Gdje mu je bila pamet? Hodajućem božanstvu prijeti zatvorska kazna od šest mjeseci iza rešetaka

Američki glazbenik i reper Kanye West, odnedavno poznatiji kao Ye, fizički je nasrnuo na obožavatelja koji je od njega želio - potpis.

Gdje mu je bila pamet, pitaju se obožavatelji slavnog američkog repera Kanyea Westa, otkad se svijetom proširala priča o novim nevoljama za 44-godišnjeg glazbenika koji se odnedavno potpisuje umjetničkim imenom Ye.

image

Snimka Westovog napada na obožavatelja koji je od svog idola zatražio potpis

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prema riječima glasnogovornika LAPD-ja, što je skraćenica za losanđelešku policiju, jedan od najbogatijih ljudi u svjetskom šoubiznisu (osobno bogatstvo mu se procjenjuje na dvije milijarde dolara) nakon noćnog izlaska iz privatnog kluba Soho Warehouse, oko tri sata ujutro u noći na četvrtak, fizički je nasrnuo na svog obožavatelja - dvostruko sitnijeg i slabijeg od sebe.

On od svog idola, hodajućeg božanstva na Zemlji čime se Kanye smatra i to neprestano svima ponavlja, jadni čovjek nije tražio ništa više od - potpisa. No, i ta sitnica bila je za njega dovoljna provokacija za Westovu krajnje neprimjerenu reakciju. Temperamentni glazbenik je, nakon ponovljenog pitanja, izašao iz svog terenca, počeo urlati na njega i na kraju ga udario (gdje točno - ne zna se), a od siline udarca čovjek se srušio na zemlju i pozvao policiju.

Prema američkom pravu i zakonu ovaj slučaj se svrstava u prekršaje, ali ako se u istrazi i raspravi dokaže kako je West u sukobu postupao krajnje bezobzirno koristivši neprimjereno grubu silu, uz novčanu kaznu prijeti mu i zatvorska kazna od maksimalno šest mjeseci iza rešetaka. S obzirom na bogatstvo kojim Ye raspolaže taj za njega crni scenarij se vjerojatno neće ostvariti, jer će Westov odvjetnički tim učiniti sve da dođe do izvansudske nagodbe i povlačenja prijave.

Čitajte i: NJEMU TREBA DOMINA I PEPELJUGA: EKSKLUZIVNI GLUMIČIN IZVJEŠTAJ IZ LJUBAVNOG EPICENTRA SA SLAVNIM REPEROM

Pjevač inače od Silvestrova proživljava svoje najsretnije dane posljednjih godina. Sretno je i ludo zaljubljen u američku glumicu Juliju Fox, trinaest godina mlađu od sebe, s kojom se upoznao u Miamiju i otada su nerazdvojni.

U imućnim sadomazo krugovima Julija Fox je poznata pod imenom Lady Julia kojim se koristi kao domina u privatnim seansama, a Ye svoju dragu tretira kao Pepeljugu, obasipajući je pažnjom, darovima, te dizajnerskom odjećom i obućom.

Prije kobnog izlaska par je bio na večeri u restoranu Delilah u društvu prijatelja: glumca i glazbenika Evana Rossa, pop kraljice Madonne i Antonia Browna, igrača američkog nogometa.

Ranije ovog tjedna Kanye je večerao u društvu svog dobrog prijatelja Jareda Kushnera, zeta bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, a njegov glasnogovornik taj je događaj kratko komentirao riječima: "Bila je to privatna večera. O poslu nije bilo niti riječi".

O preksinoćnjem incidentu zasad se nije oglasio.

Linker
19. travanj 2024 21:34