Getty Images
PLEMENITA GESTA

Frontman benda Coldplay sve je oduševio plemenitom gestom

Frontman Coldplaya Chris Martin još jednom je pokazao svoju plemenitu stranu posjetivši u bolnici bolesnog obožavatelja benda.

Nešto prije nego što će bend održati koncert u glavnom filipinskom gradu Manili, Martin je otišao u posjetu Kenu Valiantu Santiagu, studentu medicine koji se bori s teškim oblikom raka. Lokalni mediji su javili da je njegov brat napisao otvoreno pismo na Facebooku. U njemu je zamolio bend da snimi video-poruku kako bi studentu, velikom obožavatelju Coldplaya, podigli duh i osnažili ga u borbi s bolešću.

Rhizza Pascua, organizatorica koncerta u Manili, vidjela je pismo i proslijedila zamolbu bendu, ali Chris Martin je odlučio otići korak dalje i osobno posjetiti Valianta Santiaga u bolnici.

Zbog svojeg teškog stanja Valiant Santiago nije mogao razgovarati s Martinom, ali je zahvalio pjevaču napisavši mu poruku na maloj bijeloj pločici. Njegov brat je izjavio da je Valiant bio kupio kartu za koncert, ali nije bio u stanju otići. "Već je proslijedio platinastu kartu mlađem bratu. On ne pokazuje da je tužan, kaže da je sve u redu, ali mi znamo koliko je želio biti tamo" – izjavio je njegov brat.

Linker
19. travanj 2024 23:16