NOVI POČETAK

Franka poslala emotivnu poruku Ćorluki: ‘Daj, malo dođi doma, čekaju te Viktor i Oskar!‘

Devet godina ispunjenih ljubavlju, uspjesima, ali i turbulencijama, proveo je nogometaš Vedran Ćorluka u Moskvi, gdje je igrao za Lokomotivu, a nakon njegove odluke da objesi kopačke o klin i postane pomoćnik hrvatskom izborniku Zlatku Daliću, emotivnu poruku posvetila mu je supruga Franka Batelić.

"Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe. Jer, spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. Спасибо капитан", napisala je Franka na svojem profilu na Instagramu. "A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju”.

Kada je 2012. prelazio iz Tottenhama u Lokomotivu, iz Londona u Moskvu, mnogi su smatrali da je Ćorluka napravio prvi korak prema mirovini i da će vrlo brzo prestati s igranjem. No, u moskovskom razdoblju ne samo da je nastavio igrati čak devet godina već je i briljirao na terenu. Tako je sa svojom momčadi jednom bio prvak Rusije, a četiri puta osvajao ruski kup, kao kapetan je bio jedan od najomiljenijih igrača te ne treba zaboraviti da je u istom razdoblju bio svjetski viceprvak s hrvatskom reprezentacijom. Vjerojatno bi i dalje mogao nastaviti igrati vrhunski nogomet, međutim shvatio je da je ipak došlo vrijeme da svoje mjesto prepusti mlađima.

Čitajte i: Tužno sjećanje Franke Batelić: ‘Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Nikada nisi i nećeš otići‘

Uostalom, kod kuće ga, kao što je i njegova supruga Franka istaknula, očekuju nove obaveze. Jednoipolgodišnji sin Viktor sve je željniji očeve pažnje, a i pas Oskar obožava dugačke šetnje s vlasnikom.

Frankina i Vedranova ljubavna priča jednako traje koliko i njegovo moskovsko razdoblje. Upoznali su se u ljeto 2012., ludo zaljubili i ona se uskoro preselila kod njega u Moskvu. Vjenčali su se 2018. na imanju u Istri te je ubrzo došao i najveći dar njihovoj ljubavi - sin Viktor.

Čitajte i: Franka Batelić o odnosu sa suprugom Vedranom i čime je može najviše razljutiti: ‘To i volim i mrzim kod njega‘

Znajući da se njihov život u Moskvi približava kraju, supružnici su prije tri godine počeli graditi svoj zagrebački dom, u koji su se preselili ove godine. Smješten je na jednom od brežuljaka, iznad poznatog zagrebačkog Britanskog trga, a riječ je o urbanoj vili s okućnicom koja ima oko 1500 kvadrata.

Uz povratak u Zagreb, Ćorluka je prihvatio i novi posao. Postao je pomoćnik hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, pa će tako s reprezentacijom sudjelovati na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Linker
19. travanj 2024 13:13