Dobra energija

Franka i Ella se druže: Odnedavno su susjede, a sada su pokazale kako provode vrijeme kada ne rade

Pjevačica i blogerica obje su majke s malenom djecom, žive u Istri, a kako su otkrile zajedno se odlično zabavljaju.

Dvije mlade žene odnedavno du susjede u Istri. Ella Dvornik Pearce pokazala je komadić obiteljskog druženja s pjevačicom Frankom Batelić. Na zajedničkoj fotografiji vidi se da se mlade mame zabavljaju na kućnoj terasi, odjevene u sportsku odjeću

"Ne znam zbog čega pršti energija između jarca i blizanca, ali dok god je dobra energija, ja se ne žalim", napisala je Ella uz fotografiju. "Franka, idući put bez djece, pliz", dodala je.

Glazbenica joj je odgovorila vrlo nedvosmisleno: 'Potpisujem". Dvije mame, troje djece i ako je suditi prema njihovoj objavi mnogo razloga za smijeh.

Franka ne krije da mnogo vremena otkako je rodila sinčića Viktora provodi u svom rodnom Rapcu, dok je blogerica i influencerica sa svojim suprugom Charlesom Pearceom odlučila obiteljsku oazu stvoriti u Istri.

Nimalo ne žali zbog odluke

Nakon pet godina traženja pronašli su adekvatnu kuću i prije ljeta, organizirali preseljenje. Ella je često isticala kako nimalo ne žali zbog odluke o napuštanju Zagreba.

Čitajte i: Ella Dvornik oduševljena životom u manjoj sredini: ‘Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj stan...‘

"Pet godina smo tražili kuću, od Kvarnera do kraja Istre. I nikad me nije bilo strah, do onog trena kad smo se trebali odseliti. Sve mi je prošlo kroz glavu, hoće li mi faliti prijatelji, ubrzani način života, noćni život, opcije, mogućnosti. I kad me je to pitala, shvatila sam da su moji strahovi bili bez pokrića. Živim u malom mjestu s nešto više od tisuću stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjeti. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi", napisala je Ella ljetos.

I dok je naš predivan poluotok ljeti prava oaza hedonizma, krcata brojnim događanjima i kulturnim sadržajima, sada polako dolazi hladnije vrijeme i toga je sve manje. No, sudeći prema ekipi i načinu druženja obitelj Pearce zaista nema zašto žaliti zbog odluke.

Linker
20. travanj 2024 00:21