OPUSTILA SE

Franka gostovala na srpskom Pinku i konačno otkrila nešto više o braku s Ćorlukom: ‘Napokon imam supruga‘

Požalila se naša pjevačica i da u Hrvatskoj gotovo i ne nastupa zbog situacije s koronavirusom te je dodala da bi joj bilo drago da bude popularnija u Srbiji.

Pjevačica Franka Batelić gostovala je u srpskom Ami G showu na televiziji Pink. U emisiji koju vodi Ognjen Amidžić gostovale su već brojne zvijezde iz Hrvatske pa Franka nije izuzetak, prenosi Index.

Pjevačica je došla u Beograd predstaviti pjesmu pod nazivom On, koju je snimila sa srpskom pjevačicom Sarom Jo. Uz njih dvije, u emisiji su gostovali i Dragana Mirković te Mirza Selimović. Dragana je pjevala svoju staru pjesmu 'Pitaju me u mom kraju', na što je Franka zaplesala. Kasnije su ona i Franka zajedno zapjevale pjesmu grupe Zana 'Mladiću moj'.

Čitajte i: Svi pričaju o senzacionalnom kombinezonu Franke Batelić: Riječ je o komadu domaćih dizajnera

Voditelj je Franku pitao tko su joj bolji frajeri, Hrvati ili Srbi, na što je ona odgovorila: "Moj suprug je Bosanac, tako da Bosanci", rekla je za Index.

Ognjen ju je pitao i je li bolje biti udana za nogometaša ili trenera.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

"Uuuuu, dobro pitanje. Ja sam prošla i jednu i drugu fazu. Sad je super jer je doma, ali zapravo je bilo odlično kad je bio u Moskvi jer sam putovala češće. Igrao je u Lokomotivi, Ćorluka, da, sad je pomoćnik trenera naše reprezentacije. Tako da super je, sad više nisam sama s malim, napokon imam supruga", odgovorila je Franka kroz smijeh.

Čitajte i: Franka Batelić: Najljepši kraj iznimno uspješne godine, u kojoj se sa suprugom konačno skrasila u novom domu

Požalila se i da u Hrvatskoj gotovo i ne nastupa zbog situacije s koronavirusom te je dodala da bi joj bilo drago da bude popularnija u Srbiji.

Linker
16. travanj 2024 04:56