IZNENADILA PRATITELJE

Franka Batelić zaražena koronavirusom ipak mora odgoditi koncert: ‘Neopisivo mi je žao‘

Pjevačica se do zadnjeg trenutka nadala da neće iznevjeriti fanove, ali zdravlje je ipak na prvom mjestu - zbog koronavirusa otkazala je koncert.

"Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze koronavirusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje. Neopisivo mi je žao sto ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!", objasnila je Franka Batelić.

Naime, ovoga je petka zakazan njezin nastup na otvorenoj pozornici dvorane Vatroslav Lisinski. Još jučer je vjerovala da neće iznevjeriti fanove. "Pozdrav s kauča od ovog blijedog stvorenja! Niti mene korona nije zaobišla. Prije desetak dana dobila sam pozitivni nalaz i onda je krenulo sve, od kašlja, temperature, groznice, gubitka okusa i mirisa", započela je pjevačica koja se zbog zaraze već nekoliko dana nalazi u samoizolaciji.

Čitajte i: Dirljiva objava Franke Batelić: Dok se svi pitaju što je s Ćorlukom, pjevačica nikad emotivnija

"Iako sam sada negativna na testu, par stepenica i dalje mi pričinjava poseban napor. Ali, obećala sam si - skupit ću zadnji atom snage kako bismo zajedno pjevali, plesali, uživali i zabavili se u petak u 20 sati, ispred Lisinskog. Ekipa, čuvajte sebe i svoje, vidimo se", poručila je sinoć Franka koju su pratitelji odmah obasuli porukama podrške.

Pjevačica je ljeto provela u rodnoj Istri, na Visu u društvu najbližih, a unatoč domaćoj atmosferi, protekli mjeseci su za pjevačicu bili uistinu radni. U takvom tonu ljeto Franka unatoč postkorona simptomima, planira i ispratiti.

Linker
18. travanj 2024 02:39