PRESRETNA PJEVAČICA

Franka Batelić u elegantnoj haljini šali se na svoj račun: ‘I to bi bilo to, strukić polako nestaje‘

Trudna pjevačica rodom iz Istre oprostila se od showa Ples sa zvijezdama i našalila na svoj račun i sve veći trudnički trbuščić.

Nema sumnje da će pjevačici Franki Batelić ovogodišnji show ''Ples sa zvijezdama'' ostati u posebnom sjećanju. Osim što je prvi put sudjelovala kao članica žirija tog popularnog showa, stekla je nove prijatelje te saznala da je drugi put trudna. Njezino prvo sudjelovanje u ''Plesu sa zvijezdama'', kada se prije trinaest godina natjecala u paru s Ištvanom Vargom, donijelo joj je pobjedu, a ovo drugo izdanje donijelo joj je najsretniju vijest.

Nakon dvogodišnjeg sinčića Viktora kojeg ima sa suprugom, bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom, par očekuje drugo dijete. Sretnu vijest s javnosti je podijelila uoči finalne emisije uz fotografiju i komentar da zbog trudničkog trbuščića koji joj se nazirao ispod uske haljine – vijest više ne može skrivati.

A sada, nakon što je show završio, objavila je i drugu fotografiju s komentarom: "I to bi bilo to, strukić polako nestaje, ali uspomene na Ples sa zvijezdama ostaju…"

Čitajte i : Franka Batelić je trudna: ‘Više ne mogu skrivati trbuščić‘

Iako je priznala da svoj privatni život najradije drži daleko od očiju javnosti, pa tako nikada nije komentirala brojna nagađanja od prije nekoliko mjeseci da u njezinom braku nešto ne valja i sve zle jezike sada je na najbolji mogući način demantirala. Bebica u obitelj Ćorluka stiže na jesen, a pitanje je hoće li kao dvostruka mama Franka naći vremena da opet zasjedne u vruću stolicu žirija u ''Plesu sa zvijezdama''.

Linker
19. travanj 2024 01:06