U malom prstu

Franka Batelić pokazala kako bi to ona napravila: Pogledajte kako se pjevačica snašla u modnoj ulozi

Glazbenica je pokazala kako bi sasvim prirodno mogla raditi i kao modna influencerica, u vrckavom videu zahvalila se i svojoj stilistici.

Pjevačica Franka Batelić okušala se u ulozi modne influencerice, na Instagramu je obajvila zanimljiv video kolaž u kojem je izmijenila niz outfita.

"Kako to ono rade influenserice?" napisala je pjevčaica i dodala kako je ovo njihov pokušaj, te je označila sovju dugogodišnju suradnicu i prijatlejicu Jasenku Tudor Bevandu koja dugi niz godina brine za Frankin izgled i stajling.

Glazbenica je pokazala svoju vrckavu stranu, u videu sa svakom novom kombinacijom Franka skače, radi grimase, pleše...

Čitajte i: Franka Batelić odlično nosi upečatljivo odijelo s domaćim potpisom

Na njoj su se izmjenjivale uglavnom zimske kombinacije od kaputa, balonera, kožne jakne, do kombinezona i kompleta u jarko-plavoj boji.

Sve na svome mjestu

Batelić je s godinama stekla reputaciju glazbenice koja pažljivo bria svoje outfite, a pojavom na pozornici, eventima ili u spotovima često oduševljava modne znalce. Bilo je tako i na Danima najbolje domaće glazbe u organizaciji narodnog, gdje je Franka isfurala odijelo zanimljivog kroja sa statement detaljima po kojima je i poznata dizajnerica Kristina Burja čiji modni brend Krie design je Franka nosila.

Čitajte i: Franka Batelić obilježila jedan od najvažnijih dana: ‘Kakva god da je bila 2020. meni si došao ti!‘

Glazbenica je u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom, bračni par je prije mjesec dana obilježio jedan od najvažnijih dana u životu - prvi rođendan njihova sina Viktora.

"Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života. Kakva god da je 2020. bila, meni si došao ti. Sretan ti Prvi, ljubavi moja", napisala je glazbenica uz dirljivu fotografiju na kojoj joj je mališan u naručju. Nasmijana pjevačica čvrsto je zagrlila svog sinčića koji je fasciniran rođendanskim balonima.

Linker
25. travanj 2024 21:29