Sretna vijest

Franka Batelić je trudna: ‘Više ne mogu skrivati trbuščić‘

Članica žirija Plesa sa zvijezdama s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom ima sina Viktora rođenog u siječnju 2020. godine.

Pjevačica Franka Batelić objavila je da je trudna.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić… Ta daaaaaaaam - Viktor ce na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata!", napisala je pored fotografije na kojoj je u prvom planu njen trudnički trbuščić.

Franka je pozirala u elegantnoj bijeloj haljini, nježno mazeći svoj trudnički trbuščić.

Ispod njene objave nanizali su se komentari čestitara, među kojima su i oni poznati. Maja Šuput, Viktorija Rađa, Sonja Kovač, Marko Grubnić, Nataša Janjić Medančić i Albina Grčić samo su neki od onih koji su uskoro četveročlanoj obitelji poželjeli sve najbolje.

"Čestitam draga od srca", poručila joj je Maja Šuput.

"Jaooo milaaaa! Čestitam od srca! I držim fige, nakon rokenrola kreće heavy metal", napisala je Nataša Janjić Medančić.

Članica žirija Plesa sa zvijezdama s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom ima sina Viktora rođenog u siječnju 2020. godine. Njihova ljubav počela je 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali.

Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama, a mnogi su njihovo vjenčanje proglasili vjenčanjem godine.

Ćorluka je trenutno pomoćnik Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Linker
16. travanj 2024 22:53