Vincent Cassel i Tina Kunakey
 Profimedia, Abaca Press
stigla prinova

Francuski glumac i 30 godina mlađa supruga postali roditelji i djevojčici dali posebno ime

Bivši suprug Monice Bellucci postao je otac trećeg djeteta. Njegova trideset godina mlađa supruga rodila je djevojčicu, a par je sretnu vijest podijelio s obožavateljima.

Vincent Cassel (52) i Tina Kunakey (22) postali su roditelji malene djevojčice Amazon. Francuski glumac se na Instagramu pohvalio sa sretnom vijesti putem simbolične objave.

"Amazonie je rođena", napisao je glumac uz fotografiju vodopada iz brazilske prašume.

View this post on Instagram

Amazonie est née

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

Samo nekoliko dana prije poroda atraktivna manekenka pozirala je potpuno gola za časopis 'Photo'. Grudi je na fotografiji pokrila rukama te se pridružila trendu među slavnim trudnicama koje poziraju gole u trudnoći i ponosno pokazuju trudnički trbuh. Fotografija je oduševila njezine obožavatelje na društvenim mrežama.

Glumac i manekenka vjenčali su se u kolovozu prošle godine, a vijest o prinovi podijelili su s javnosti samo četiri mjeseca nakon što su razmijenili zavjete, na Novu godinu fotografijom s romantičnog odmora. Zajedno su od 2016. godine, a u brak su ušli na mirnoj i privatnoj ceremoniji u Parizu.

Vincent Cassel and Tina Kunakey leaving the cityhall on their wedding day at the Bidart Town Hall, in the French Basque Country, on August 24, 2018 in Bidart, France., Image: 383877876, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Vincent Cassel i Tina Kunakey na vjenčanju

Par živi zajedno u Rio de Janeiru pa je ime djevojčice svojevrsna posveta Brazilu, iako je glumac objavu podijelio iz Pariza. Prošle godine u jednom intervjuu izjavio je kako su djeca najveća radost te da bi volio imati još mališana, a sada mu se želja i ostvarila. "Pomažu mi razumjeti samoga sebe", izjavio je.

Vincent Cassel and Tina Kunakey arriving at Louis Vuitton Menswear Spring Summer 2019 during Paris Fashion Week on June 21, 2018 in Paris, France., Image: 375635267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Vincent Cassel i Tina Kunakey

Nakon 14 godina braka s Monicom Bellucci, Francuz se rastao od glumice 2013. godine, a u braku su postali roditelji kćeri kćeri Deve (14) i Leonie (8).

Linker
16. travanj 2024 16:29