OPUŠTENO IZDANJE

Filip Zubčić s prijateljima odmara u Veloj Luci, svi se pitaju: A gdje je djevojka?!

Nakon naporne i najuspješnije sezone, naš najbolji skijaš već nekoliko dana odmara na jadranskoj obali. Trenutačno je na jedrenju s prijateljima. Naš fotoreporter ekipu je uslikao u ležernoj šetnji gradom.

Vrući ljetni dan u Vela Luci na Korčuli u društvu nekoliko prijatelja proveo je naš najbolji skijaš Filip Zubčić. Trenutačno je na jedrenju hrvatskom obalom, a izgleda da su se odlučili zadržati na jugu zemlje, točnije na otocima - Palagruži i Korčuli. Prvo su za dobro jutro uživali u prizorima u kojima su dupini plivali nedaleko njihove jedrilice, potom su imali mini "hiking" do svjetionika na Palagruži, a dan su, po svemu sudeći, završili u Veloj Luci na Korčuli. U opuštenom ljetnom izdanju, u žutoj lanenoj košulji, crno-rozim kupaćim gaćama, crnim Givency natikačama te naočalama, Zubčića je u šetnji gradom s prijateljima uslikao naš fotoreporter.

image
Filip Zubčić s prijateljima u Veloj Luci.
ANTE CIZMIC/CROPIX

Izgleda da se radi o isključivo muškom ljetovanje jer djevojaka nije bilo na vidiku. Prije tjedan dana na svom Instagramu Zubčić je objavio fotografiju s plavokosom ljepoticom koja je u minijaturnom bikiniju oduševila isklesanim tijelom. Stavio je srce, a je li u vezi s djevojkom koja se navodno bavi ritmičkom gimnastikom, nije želio javno komentirao. No, o solo fazi, govorio je prije nekoliko mjeseci za radio Enter.

"Nemam curu, trenutačno sam slobodan. Mislim da se cura ne bi uklopila u moj trenutni lifestyle, ali tko zna. Možda se opasno zaljubim pa se uklopi. Nikad ne reci nikad", otkrio je Zubčić u ožujku ove godine. No, izgleda kako se Filip vrlo brzo predomislio.

Čitajte i: Naš najbolji skijaš ulio nadu obožavateljicama: 'Sad mi paše biti slobodan, ali nikad ne reci nikad'

Zubčić je svakako zaslužio dugo i zabavno ljetovanje budući da mu je ovo bila naporna, ali i najuspješnija sezona u njegovoj skijaškoj karijeri. Uz treće mjesto u poretku veleslaloma, 24. u slalomu, ukupno 764 osvojena boda, 2 pobjede i 6 penjanja na postolje u Svjetskom kupu te srebro na Svjetskom prvenstvu, našem se najboljem skijašu nakon godina mukotrpnog rada konačno sve posložilo.

Čitajte i: Ivica Kostelić otkrio čime se bavi Janica: 'Drago mi je što se naši klinci druže'

Linker
19. travanj 2024 03:27