radosne vijesti

Filip Bradarić uskoro će dobiti drugo dijete! Sretnu vijest njegova supruga Melanie objavila je na najslađi mogući način

Filip i Melanie Bradarić očekuju drugo dijete! Vijest je to kojom je simpatična Melanie ugodno iznenadila pratitelje na Instagramu i pokrenula lavinu pozitivnih reakcija.

Divne vijesti pristižu iz doma hrvatskog nogometnog reprezentativca FIlipa Bradarića i njegove prelijepe supruge Melanie - očekuju drugo dijete! Radnosnu vijest podijelila je Melanie na društvenim mrežama fotografijom na kojoj se jasno vidi trudnički trbuščić uz opis: "Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube".

Na fotografiji je s majkom i njihov prvorođenac Luka. Očekuju li dječaka ili djevojčicu, još nisu otkrili, a pratitelji su im odmah uputili brojne čestitke.

Čitajte i: Stiže prinova u obitelj! Brat Blanke Vlašić u tajnosti se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom


"Lijepo ti stoji opet", "Divno", "Čestitam", "Lijepo ti stoji opet", samo su neki od komentara na ovu divnu vijest.
Inače, iako su Filip i Melanie u braku već pet godina, Splićanka se rijetko pojavljuje u medijima.

Za samozatajnu suprugu poznatog nogometaša javnost je doznala tek u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je i Bradarićev ljubavni život došao u fokus javnosti.

image
Upoznali su se još u vrtiću!
INSTAGRAM


Melanie je trenutno sa svojom obitelji u Saudijskoj Arabiji, gdje je Filip, koji godinama igra za talijanski klub Cagliari, na posudbi za Al Ain. Svoje pratitelje Melanie često počasti fotografijama iz Saudijske Arabije.

Čitajte i: Monika Kravić trudna: ‘Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života‘

Inače, supružnici se znaju još od malih nogu, iz vrtića. Kasnije su se godinama kretali u istom društvu, a nakon što se prijateljstvo razvilo u ljubav, sudbonosno "da" izgovorili su u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vjećnici. Ubrzo nakon svečanog čina kao kruna ljubavi stigao im je sin Luka.

Linker
19. travanj 2024 18:23