sige i pingvini

Fanovi obožavaju njegov smisao za humor: Jednom fotografijom Rene Bitorajac savršeno prikazao ciču zimu

Poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac u Vrbovskom uživa u zimskim radostima, a nije zaboravio ni na sljedbenike na društvenim mrežama koje je razveselio urnebesnom objavom.

Rene Bitorajac, hrvatski filmski, kazališni i televizijski glumac dobro je poznat po svom odličnom smislu za humor.

Rođeni Zagrepčanin, ledeni je siječanj odlučio dodatno "osvježiti" odlaskom u Vrbovsko, koje je prekrio gotovo bajkovit snježni pokrivač.

Fotografijom na Instagramu iznenadio je i razveselio fanove te savršeno dočarao "zimski ugođaj" u kojem se našao.

Zvijezda "Bitanga i princeza", objavio je fotografiju na kojoj pozira u idiličnoj zimskoj scenografiji prirode, s dvije sige koje vire iz nosnica i ozbiljnim izrazom lica.

"Jel do vas stigla ledena fronta?! Bogami, sparine popustile...", napisao je uz fotografiju Rene te dodao hashtagove #pingvini #šljiva #mrmazi #minus #šmrkljisezaledili #sibir #pakajsitilud.

Sljedbenici Instagram profila simpatičnog glumca ovu su fotografiju nagradili sa skoro deset tisuća likeova te zaključili da je jednostavno neponovljiv kada je zafrkancija u pitanju.

Tako je prije nekoliko mjeseci na Instagramu osvanuo s genijalnom zaštitnom maskom koja bi mnogima dobro došla.

Naime radi se o maski s natpisom "dva metra od mene", a šaljivi video Rene je podijelio na Instagramu. "Stavio ‘dva metra od mene‘, svi otišli dva kilometra", rekao je Rene u videu iz teretane u kojoj redovito trenira, prisjetivši se svoje hit poštapalice iz sitcoma "Bitange i princeze".

Linker
18. travanj 2024 08:14