Više se ne skrivaju

Fani Stipković objavila prvu fotografiju s novom ljubavi, već su krenula govorkanja o vjenčanju

Nakon što je prije nešto više od mjesec dana potvrdila nagađanja o ljubavnoj vezi s bivšim nogometašem, sportska novinarka objavila je prvu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Nakon što se mjesecima šuškalo da su bivši španjolski nogometaš Fernando Hierra i bivša voditeljica Nove TV Fani Stipković u vezi, par je to ubrzo i potvrdio za Europa Press, a Valentinovo su iskoristili i za prvu zajedničku fotografiju na Instagramu.

"Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza se sada nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još pričati o vjenčanju", rekla je novinarima prije mjesec dana Fani koja je u opisu fotografije na kojoj pozira s Herrom na Instagramu stavila samo srce.

Čitajte i: Fani Stipković i poznati nogometaš zajedno u izlasku: Nakon nagađanja o novoj romansi, više se ne skrivaju!

Bilo je to dovoljno da joj se u komentarima jave oduševljeni pratitelji, među kojima su i njezini bivši kolege i prijatelji Neven Ciganović, Davor Grgin i Ecija Ivušić.

image

Fani i Fernando na Davis Cupu.

ÓSCAR J.BARROSO/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

Bivša voditeljica emisije "Red Carpet" nedavno je otkrila na Instagramu da su Fernando, njegov sin iz bivšeg braka Alvaro Ruiz i ona zajedno proveli božićne blagdane, nakon čega su viđeni su na nekoliko javnih događanja.

S Hierrom koji se 2019. razveo od Sonie Ruiz s kojom ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju, Fani između ostalog dijeli i ljubav prema sportu. Podsjetimo kako je prije nekoliko godina pokrenula vlastiti kanal "Fani TV" gdje su se prikazivali njezini ekskluzivni razgovori sa sportašima, poznatim osobama, uglednicima i poduzetnicima.

Linker
25. travanj 2024 17:18