večernje druženje

Fani Stipković i poznati nogometaš zajedno u izlasku: Nakon nagađanja o novoj romansi, više se ne skrivaju!

Mjesecima se govorkalo da su bivši izbornik i sportska novinarka zajedno, a sada su to i suptilno potvrdili.

Bivša voditeljica Nove TV i sportska novinarka Fani Stipović (39) više ne želi skrivati da je u vezi s s legendarnim nogometašem Real Madrida, Fernandom Hierrom (53). Naime, par je za vikend viđen u izlasku u Madridu u Španjolskoj i prema osmjesima, bili su odlično raspoloženi.

Koliko se može iščitati s fotografija, veže ih više od prijateljstva, a za romantični izlazak sredili su se od glave do pete. Fani je za intimnu večeru odjenula crnu haljinu i crne sandale s na visoku potpeticu te topao sivi kaput, dok je Fernando bio u elegantnim hlačama, dolčeviti i tamnoplavom kaputu.

Čitajte i: Legendarni nogometaš i bivši izbornik ponovo ljubi: Španjolski mediji tvrde da je to sportska novinarka Fani Stipković

image

Fernando Hierro i Fani Stipković u izlasku u Madridu, Španjolska.

FRANCISCO GUERRA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Bivša voditeljica emisije "Red Carpet" na Nova TV nedavno je otkrila na svom profilu na društvenim mrežama da su Fernando i njegov sin iz bivšeg braka Alvaro Ruiz i ona zajedno proveli božićne blagdane.

Od tada viđeni su na nekoliko javnih događanja, no tek sada je postalo jasno da nisu samo prijatelji. Inače, Hierra se 2019. razveo od Sonie Ruiz s kojom ima dvoje djece - spomenutog sina Alavara i kćer Claudiju. Njihov posljednji 'javni' izlazak bio je u Madrid Areni gdje su zajedno pratili finale Davis Cupa, na kojem su igrali Hrvatska i Španjolska.

image

Fani i Fernando na Davis Cupu.

ÓSCAR J.BARROSO/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

Fani je prije nekoliko godina pokrenula vlastiti kanal "Fani TV" gdje su se prikazivali njezini ekskluzivni razgovori sa sportašima, poznatim osobama, uglednicima i poduzetnicima, a kako pišu strani mediji, s Fernandom dijeli upravo ljubav prema sportu.

Linker
17. travanj 2024 14:47