VREMEPLOV LJEPOTE

Fani Čapalija prisjetila se vremena kad je bila misica: ‘Svima nam fali malo ljepote i radosti‘

Po mnogima naša najljepša misica pohvalila se fotografijom iz mladenačkih dana, a nas je podsjetila zašto je prije 28 godina svojom ljepotom očarala i ostatak zemaljske kugle.

"Koja lipota", "Fani, najljepša hrvatska misica", "Kakvo prekrasno lice"... samo je dio oduševljenih postova koji je zasuo Instagram 46-godišnje Fani Čapalije, nakon objave njezine fotografije iz dana kada je još bila aktivna u svijetu ljepote.

"Nema neki poseban povod zašto sam objavila ovu fotografiju. Naletjela sam na nju listajući stare novine. A kako zbog korone sve manje imamo lijepih uspomena, pomislila sam zašto ne bih i drugima malo uljepšala dan prisjećajući se nekih sretnijih i radosnijih vremena", prokomentirala nam je Fani Čapalija svoju najnoviju objavu na Instagramu, koja je njezine pratitelje ostavila bez daha.

Tim više, što je s njom na slici još jedna naša uspješna misica Anica Kovač (djevojački Martinović) koja je lentu najljepše Hrvatice ponijela dvije godine poslije Fani.

image
Otkkao se povukla iz javnog života, Fani Čapalija živi mirnim životom i bavi se turizmom.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Fani Čapalija otvorila Instagram: Iako živi povučeno, nekad najljepša Europljanka ljepotom osvaja i dalje

"Ozbiljni razgovori ponedjeljkom", napisala je Fani uz fotografiju. Kako nam je objasnila, ona i Anica snimljene su na jednom od domaćih izbora, a sjedile su jedna pored druge kao naše najuspješnije ljepotice.

Očarala i Brosnana

Podsjetimo, Anica je 1995. bila prva pratilja Miss svijeta, dok se Fani te 1993. plasirala među pet najljepših žena na svijetu. Mnogi se i danas zorno sjećaju kako joj je holivudski glumac Pierce Brosnan zadivljeno uputio nekoliko komplimenata kad je u večernjoj haljini na točkice prošetala ispred njega.

A uz širok osmijeh ispratio ju je s pozornice i nakon njezinog legendarnog odgovora "It's ok" na pitanje što misli o prezentiranju misica u kupaćim kostimima.

"Vesele me komentari na društvenim mrežama jer to znači da me ljudi nisu zaboravili", naglasila nam je Fani, koju smo uhvatili tijekom šetnje na Čiovu. U tom gradiću nadomak Splita živi zadnjih nekoliko godina, otkako se potpuno povukla u osamu.

Nakon nekoliko životnih udaraca: smrti roditelja i rastave od bivšeg nogometaša Ivice Mornara, Fani se rijetko pojavljuje u javnosti. S vremena na vrijeme odradi neki modni posao, a jedino što je uz njezinog psića Benija veseli su društvene mreže na kojima redovito otkrije i poneku crticu iz svog života. Kao i ovu fotografiju, za koju kaže da je snimljena dok je bila najsretnija.

Linker
24. travanj 2024 01:41