Božić na plaži

Evo zašto je jedna od najljepših na svijetu: Julia Roberts na plaži u badiću kakvog smo nosili devedesetih

Glumica zahvaljujući svom prirodnom i njegovanom izgledu i danas slovi za jednu od najljepših žena svijeta, u što smo se iznova uvjerili zahvaljujući fotografijama snimljenim na plažama Australije gdje spaja privatno s poslovnim.

Daleko od zime, sivila, hladnoće i magle - u toplom Sydneyju, najvećem gradu Australije, Božić s obitelji slavi glumica Julia Roberts (54). Ponosna vlasnica tri Zlatna globusa i brojnih nominacija za Oscara, kojeg je i dobila zahvaljujući glavnoj ulozi u drami Erin Brockovich 2001., od sredine studenog boravi u Sydneyju gdje je doputovala zbog snimanja filma "Ticket To Paradise" redatelja Olivera Parkera. Riječ je o romantičnoj komediji u kojoj će joj glumački partner biti George Clooney.

Zajedno glume razvedeni par koji putuje na Bali kako bi spriječio svoju kći da se uda i napravi istu grešku koju su oni napravili prije 25 godina.

Film se snima na nekoliko različitih lokacija i u više australskih gradova, ali Sydney je glavna baza za cijelu filmsku ekipu pa je tako Julia tamo provela i božićne blagdane u društvu svoje obitelji.

ČITAJTE I: Ne biste vjerovali koliko je jednostavno! Recept za sreću s nama je podijelila Julia Roberts

image
FOTOGRAFIJE: KHAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA KHAP/BACKGRID
image
FOTOGRAFIJE: KHAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA KHAP/BACKGRID/BACKGRID

Tako u društvu supruga Daniela Modera te njihovo troje djece, 17-godišnjih blizanaca i 14-godišnjeg sina Henryja trči pješčanim australskim plažama i upija vitamin D u neonski ružičastom kupaćem kostimu kakvog pamtimo iz devedesetih godina prošlog stoljeća. Klasičan, jednodijelni kostim nabranog materijala Juliju je vratio tridesetak godina unazad kada su takvi kupaći kostimi i nabrane stretch haljine, pripijene uz tijelo bile na vrhuncu popularnosti. No za zgodnu ženu - koja je u istoimenom filmu ostvarila glavnu ulogu 1990., vrijeme kao da je stalo. Zavidna figura Julije Roberts na plažama Sydneya očarala je sve koji su se ondje zatekli, a još jednom je opravdala titulu jedne od najljepših žena svijeta zahvaljujući prirodnom i njegovanom izgledu.

image
FOTOGRAFIJE: KHAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA KHAP/BACKGRID
image
FOTOGRAFIJE: KHAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA KHAP/BACKGRID

ČITAJTE I: Zgodna žena u Parizu: Julia Roberts i dalje oduševljava karizmom, nedavno je snimala za kuću kojoj je vjerna godinama

Linker
21. travanj 2024 11:56